Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 13 juni 2011

En månad kvar

Sen är det semester! Fast på något sätt känns det som om jag redan gått på ledighet. Det måste vara det fina vädret. Kanske, men inte helt nödvändigtvis för det var inte varmt idag och solen lös bara tillfälligtvis. Måndag är det det vet jag. Jag ska på kurs i morgon förmiddag i nya mail systemet på jobbet. Jag har ännu inte öppnat och tittat så noga på det men idag blev jag uppringd och tillfrågad om jag kunde hjälpa till...öhhh? Självklart kan jag det, fast jag vet ju inte riktigt vad det är jag ska lära ut...tänker att jag borde bli duktigare på att först lära mig saker och sen lära andra inte tvärt om...Digitalkompetens kursen är bara ett exempel. Jag bara undrar om jag möjligen kommer att få lära mig något nytt...eller om jag redan liksom ska kunna det på något magiskt sätt. Tja det ger väl sig som vanligt med lite gratis övertidsarbete, nu har jag ju ingen häst att ta hand om på ett par månader och nåt ska man väl syssla med eller hur?

Nej jag ska verkligen bli duktigare på massa saker i framtiden...

Dotterns dag hade varit betydligt mycket bättre än gårdagen. Massa galopp men långsamt till plaskis där ponnyn inte fick bada (tur vi han göra det med Putte o Tabbe innan ) och så hade de hoppat stutts...jag är som ni hör/ser lite avundsjuk på att vissa har sommarlov och är på ridläger medan vissa är hemma och jobbar och är hästlösa. Och ensamt har det varit hemma med Maken bortrest och Sonen endast landande för middag hemma på kvällarna. Tur att Maken kom hem och lagade lite riktig mat idag för jag började tröttna på bönor qinoa och quorn (bara stavningen gör mig trött) och varmkorv med bröd. Det funkar inte jätte bra till rödvin, korv med bröd alltså...tur jag fick mustig pastasås. Kära Mor hade jag bjudit hem och glömt bort men hon kom precis i tid för middag. Det var väldigt trevligt, mer sånt så kan man låtsas att det är semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar