Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 12 juni 2011

smått nedstämd...

Jag hade absolut förstått att jag skulle sörja när Tabasco lämnades tillbaka...Jag hade förberett mig riktigt ordentligt men ändå känns det tommare än jag räknat med.I kväll har jag gjort en mapp på datorn med Best of bilder och jag funderar på att lämna in dem och göra en fotobok. Det blir alldeles för mycket att göra scrap layouter på alla. Och det är minst 100 bilder jag bara måste ha kvar...Fina hästen vad mycket jag lärt mig och vad roligt vi haft under året som gått!

Dottern berättade i går att hans bror Bangen hade sparkat efter honom men glömde säga att de sen galopperat bort sida vid sida i hagen...Det känns ju skönt att veta. Hoppas han kan fortsätta gå i verksamhet i många år, helst utan att kasta av sina små ryttare.

Idag har jag inte lämnat huset...eller åtminstone inte tomten. Jag kant klippte och rensade ogräs och Sonen klippte gräset det ser riktigt fint ut. Nu väntar jag på att Dottern ska ringa...

Nu har hon ringt... Dagen hade varit bra, hon hade alla ben och armar i behåll. Uteritten var "världskassast" Bella hade bara skenat hela tiden helt okontrollerat i galoppen och nästan gått omkull när hon inte han ducka för en ner hängande gren....Så nu ska jag behöva oroa mig i tre dagar över att hennes ponny är för het!. Hon skulle prata med lägerledarna om att få rida ut i en annan grupp som inte galopperade så fort och mycket. " Var inte orolig mamma jag löser detta"...Tabasco blev i varje fall tillriden av nån vuxen idag så han får röra på sig lite trots allt.

MYSDAG MED TABBY OCH PUTTE.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar