Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 16 juni 2011

Phuu...

Jag tror min hjärna har fått härdsmälta. Kanske inte japansk sådan men bra nära...inte rysk heller mer ett litet haveri...utan strålning. Alltså det är nog inte så illa när jag tänker efter, problemet är att det varit så mycket att jag inte har hunnit tänka efter på väldigt länge.

Resultatet är ett kanske inte alltför fint resultat rent yrkesmässigt. Som tur var märktes det inte i lönekuvertet som kom med retroaktivt från April. Man ska ju inte vara för stöddig på något sätt och lite blygsamhet och så där...Men jag var mer än nöjd. Tur att det inte framkommer hur oorganiserad jag varit sista månaden. Idag fick jag ivarjefall avklarat ett par viktiga utskick till nya föräldrar och påbörjat inskolningen av de nya barnen...hoppsan har ni redan gått på sommarlov? Ja...varför ska man vara ledig egentligen?

Utöver ett lätt sug i magen och ett kraftigt värkande knä mår jag alltså strålande. Ja lite nedstämd förstås när jag tänker på att det inte blir så mycket ridning på ett tag. Fast i morgon ska jag ju rida två lektioner och på lördag en. Hmm vänta nu knät gör ju skit ont idag, kanske jag ska längta efter lite riduppehåll? Jag tror jag fick ont i knät av att köra bil igår. Hur gammal har man hunnit bli sen man fyllde 40? Och så fick vi parfym av barnen och föräldrarna i sommarpresent. Faktiskt luktade den gott och det är ju något jag aldrig skulle unna mig, på några villkor...priset på en sån är väl som 3 ridlektioner eller nåt... kanske behöver jag lukta lite bättre emellan ridlektionerna?

Dottern saknar plötsligt sin lägerhäst. Hur kan man sakna en ponny som skenar i skogen mamma? Ja du, hur kan man sakna en häst som skuttar runt så fort det blåser?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar