Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 25 juli 2011

men shit...

Vilken totalt meningslös skit dag det blev av den här dagen! Fast nu en halv chipspåse och en halv marsmellow påse kanske jag börjar inse att det finns en anledning till att saker inte funkar ibland. I min fantasi- värld vaknade Jag och Maken utvilade och studsade iväg till brädgården där vi snabbt kom överens om vad som skulle köpas och också hur mycket det fick kosta. Sen satte vi gemensamt upp staketet med små slängkyssar och vilopauser i skuggan med lite lemonad i höga glas...

Nej vi har naturligtvis inte fått upp en enda sektion. Kanske mest för att vi inte riktigt planerat inköpen och arbetsinsatsen. Och så har ju maken tusentals mögliga LP skivor att sortera som lockar och jag ..ja som sagt två påsar onyttigheter ger väl en ledtråd. Inte heller lyckades jag fixa några hinderstöd. (de skulle liksom bara bli till av sig självt) Det regnade naturligtvis bara lite. Men det kunde lika hjärna öst ner, det hade gett ett legitimt skäl att stanna i sängen.

Men för att summera det jag har gjort så är åtminstone arbetet förberett inför imorgon. Jag hoppas bara humöret på de inblandade får en lite högre nivå. Vi kan skippa slängkyssarna men lite lemonad kan man väl ändå hoppas på? Jag har sågat stolpar (6 styck+ 4 hinderstöd), åkt och köpt bultar, satt fast två mark ankare, sågat 4 markstöd men inte skruvat fast dem...och skördat gurkor och plockat bort tomatblad (två mogna tomater skymtades bakom alla blad) lagat hel lax sida på mangoldbädd och sett ett avsnitt trueblood (utöver chipsmölandet då).

Jag hoppas verkligen morgondagen blir bättre för den här dagen kändes riktigt riktigt sunkig.
Men här kommer en bild som kan få lite solsken i hjärtat igen. (fast sen tänker jag på att jag gav bort alltihop och nu är det slut...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar