Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 9 augusti 2011

då är det igång då.

Vardagen, den är här...upp tidigt efter en natts urusel sömn. Ryggen verkar inte alls gilla att jag jobbade igår, inte hjärnan heller. Fast det var lite lättare på jobbet idag, delvis på grund av att jag fick gå hem så tidigt. Jag lyckades lösa ut larmet när jag kom hem eftersom jag inte kunde komma ihåg hur man stänger av det manuellt, vad var det nu för siffror? Den adrenalin kicken höll mig vaken ett par timmar extra. Jag tog en liten skogspromenad och hittade några kantareller och massor av insekter som fortfarande kryper runt i hårbotten. Det var riktigt vackert väder när jag gick och det lyckades locka fram total lycka ett per ögonblick där mellan mossa och trädstammar( vi har en alldeles förfärligt vacker skog bakom huset som är alldeles folktom) Fast det började självfallet regna på mig, samtidigt som solen lyste 20 meter bort, förklara det om ni kan.

Dottern gick upp klockan 7 i morse och tog bussen till stallet. Idag har hon släppt ut hästar mockat och rensat ogräs alldeles gratis. Klockan sju fick jag hämta henne men inte förrän hon fått ta in ponnysarna. Själv hjälpte jag till med ridskolehästarna för att ha något att göra medan jag väntade. Jag hoppas det är danande för kropp och själ att jobba gratis. Hon hoppas förstås att få rida lite gratis i slutet av veckan...tänk om hon kunde lägga hälften av det engagemanget på att hålla ordning på sig själv och sina saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar