Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 11 augusti 2011

Så har jag lekt kontor....

Första torsdagen som Digitalkompetensutvecklare på 25%. Jag ska försöka fundera ut vad det egentligen innebär, förhoppningsvis innan någon upptäcker att jag inte vet. Idag åt jag frukost vid 9 tiden och kl 10.00 satte jag igång datorn. Sen skulle jag bara skicka ett mail till alla vill gå min kurs. De är många över 30 stycken så det får bli två kurser. Vi har ett nytt Mailsystem i kommunen som ingen riktigt verkar ha koll på hur det funkar. Jag har absolut en känsla av att jag förväntas lära ut ett och annat om detta på kursen...Spännande. Inte bara för kursdeltagarna. Så var klockar 12 plötsligt och lunchen kastades i farten ner i magen för jag skulle till KONTORET.

Kontoret ligger i en barack vi kyrkoskolan. Det är några skrivbord i ett stort rum och där sitter kommunens samlade IT kompetens...inte hela förstås, tre och så jag...fast själva kompetensen kanske inte jag står för, inte den tekniska delen i varje fall. Det är grymt roligt att säga att man ska gå till kontoret:) Det är ju liksom inte att "jobba på riktigt". Så där sitter man då med sin laptopp och försöker se ut som om man hör dit. DÅ ringer Chefen och undrar om man är på jobbet...Njea jag sitter på kontoret, svarar man då...och så fnissar man. Och hoppas att Chefen inser det roliga i det hela (det är jag helt säker på att hon gör) och så föreslår HON att jag ska ha en liten dräkt också, nu när jag har kontor och så....(gillar absolut min Chef! Hon är himla rolig...)

Plötsligt hade hela arbetsdagen gått. Det är väldigt kul att träffa lite nytt folk, även om jag nog mest störde deras arbete idag tyvärr. Vi sågs faktiskt i London i Januari så det var kul att återträffas. Fast om det tar så lång tid att jobba på kontor så vete fåglarna hur man ska få gjort något.


Det var väldigt bra att jag hade lite sovmorgon för min goa kusin var här i går. Vi åt kantareller som min moster plockat och fyllde på med lite jag hittade i går. Och så plockade jag några rödbetor som jag serverade med timjan, honung och fetaost. Naturligtvis fick hon även gurk och tomatsallad från trädgården och till detta en hel del rödvin. Tiden gick så fort så plötsligt skulle hon hem, vi som precis börjat...Inte nog med att hon är min kusin och släkting. Hon är också en riktigt fantastiskt trevlig och underbar människa! Jag önskar att vi tagit vara på varandra lite bättre i yngre dar...att man ska hinna fylla 40 innan man inser vilka människor som är viktiga att vara med. Men å andra sidan så kändes det som om jag plötsligt fått en bonusvän för livet, en riktigt god sådan. Det är det ju bara att tacka för...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar