Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 10 januari 2012

känner mig cool

Faktiskt lite cool idag:) Något bättre i nacken också vilket var bra för jag studsade upp och åkte till Kungälv för att betala och köra hem min alldeles egna transport. Och naturligtvis hade de ordnat så bra med total blixthalka hos försäljaren. Jag höll på att inte ta mig upp för de slingriga backarna utan transport. Utöver att transporten var i väldigt fint skick visade det sig också att den var ett år yngre, alltså en -01...Efter lite penga transaktioner var det bara att koppla på och köra hem... Det var verkligen halt men absolut inga problem att köra. Förutom att jag skulle köra en annan väg ut eftersom backarna inte var framkomliga med transporten (säger han nu!) Och då körde jag förstås vilse i industri området och fick ringa och fråga om vägen...JAg fick i varje fall övningsköra lite i blixthalkiga backar mellan industrierna. Sen kom Niklas försäljaren och hämtade upp mig och körde före ut till motorvägen. Service inriktade.Jag är nöjd med affären, säljaren fick tillbaka vad han köpt den för och Kareby transporter fick två nöjda kunder...Alla nöjda. Så nu kommer lite gratis reklam då...Kareby TSI...bra ställe.

Att köra transport var inte svårt.Fast sen kom jag på att jag fick ringa och fråga hur fort man får köra utan häst i...Det var bara 80 så det svåra var att inte köra för fort på motorvägen.. Och så är det glashala backar upp till stallet som är en liten utmaning. (rejäl sats från golfbane hållet). Glömde jag något nu? Jo just det....parkera, BACKA in bakom en befintlig transport...kommer ta lite träning där tror jag. Fast jag é himla COOL faktiskt! Och bra...det tog mig bara 5 minuter att lista ut att man måste vrida ratten åt ANDRA hållet...och bara liiite när man väl är rak...Faktiskt hade jag fickparkerat den och kopplat loss inom 10 minuter och det tror jag räknas som inom marginalen... Jag tycker allt den är riktigt fin för att vara en gammal transport. Jag hoppas Fabbe också tycker om den så vi kan lasta lätt och åka till ridhus så fort det bara går.




Så här fin är den inuti. Kanske lite spån på golvet gör den mer hästvänlig...

Nu får den stå där tills jag kommer hem på söndag, kanske vi lasttränar lite på tisdag för att se hur det går..Jag längtar verkligen.

Men först en vecka i London...Ska verkligen fira med en stor ÖL i kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar