Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 9 januari 2012

skit

Ja hästen är bättre men Matte sämre..vaknade med total nack katastrof  i morse...nackskott skulle man väl kunna säga. Inget jag önskar mig märk väl men ibland kanske ett hade lindrat lidandet? Jag kan inte vrida på huvudet eller använda armarna...tack och lov har min fantastiskt snälla och hjälpsamma stallkamrat Camilla ställt upp för idag skulle jag mockat fem boxar, vägt upp 50 kg foder i fodernät och tagit in fem urriga små /stora ponnys i snö oväder(nu överdriver jag lite men det ligger nog tre cm snö nu i varje fall och kallt är det)

Knappt har jag orkat jobba heller och i morgon ska jag till London...jag har ringt Min fantastiska MassörMaggan men hon jobbade sent idag så jag tror inte hon kommer kunna ta emot mig tyvärr. Jag försökte i stället med Orudis och Linex och Back on Track krage. Det är varmt i nacken nu åtminstone. Och så ska jag berätta något jätte äckligt...jag vet varför ,man får ont i magen av Orudis. Trots att jag svalde två kapslar ihop med en omeprazol lyckades jag få en känning av vad som händer nere i magen...jag råkade rapa lite (det var det äckliga så ni kan fortsätta läsa) det var som att få het chilipeppar rakt upp i hals, näsa och baksida av ögon! Jag trodde ett kort ögonblick att det var slutet som kom men som tur var fick jag först i mig ett glas vatten, vilket inte hjälpte och sen ett par rejäla klunkar grädde! Fy fasen vad obehagligt...så nu kan ni tycka lite synd om mig...tack det känns redan bättre. Jag kommer undvika luftutsläpp fortsättningsvis (jag känner mig lite uppkörd redan). Om tabletten hjälper? Möjligtvis liiite liiite.

Nej jag ska berätta nåt kul istället. Transporten är kollad och klar för hämtning! Det saknades ett par fästen till bommarna vilka nu är på plats och de har skaffat fram dubbdäck och satt på dessa för mig. Dessutom berättar försäljaren att transporten är i VÄLDIGT gott skick ( han lät glad och lite snopen, kanske över vad han kunde fått ut för den om han haft lite is i magen) Golvet är i perfekt skick och alla bromsarna och vajrar helt nybytta! Så imorgon klockan 10 har jag tänkt att åka till Kungälv för att hämta den och köra hem den...alldeles själv! Undrar om jag kommer upp för backen i morgon om den är full av snö? Jo det får jag göra vare sig det går eller ej för jag har inte riktigt tid att hamna i diket innan flyget. Om det är snöstorm får den hämtas efter London resan.

Om jag kommer åt något öppet nätverk under resan kan jag kanske göra ett inlägg eller två. Annars ses vi om en liten vecka.

1 kommentar:

  1. Inte för att jag tycker det är roligt men din rap historia fick mig att skratta högt och nästan trilla av stolen :D:D:D Fy vad obehagligt, men ack så rolig läsning :) Hoppas nacken känns bättre när du vaknar imorgon och att snön håller sig måttlig så du kan köra och hämta din transport!! hoppas du dessutom får en fantastisk London resa :)

    Snart kommer du till mig och jag längtar ihjäl mig :D

    SvaraRadera