Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 11 januari 2012

London calling

Så vi kom fram tillslut och resan var helt ok trotts mina farhågor...gårdagen gick ju helt åt resor och kofösande i köer till flyg och tunnelbanor. Jag är otroligt glad att jag packat både frukt och massa mackor. Nätverk lyser verkligen med sin frånvaro och det är otroligt vad svårt det är att leva utan facebook mail och bloggande. Kanske framför allt när man är här för att ta till sig det senaste av IT världen...vs! Min IPd funkar inte.

Min rumskamrat fick problem med hjärtat inatt så jag sov inte så mycket! Fy vad trist....hon har nu fått hjärtat årets rattat och vilar p hotellet så natten kommer nog att bli övervakande av livstecken tyvärr.

Mässan vare stor som förras året men innehöll mer för förskolan än i fjol. I eftermiddag var jag på ett jätte intressant föredrag om Pluttre som frida skolan i Mölnlycke utvecklat...snacka om att gå över ån efter vatten. Det var veden igen bra och jag hoppas vi kan Thores närmare efter det i Partille i år...cheferna är här så det är inte så långt att gå om man gillar något;)

Just nu har jag skolkat ett föredrag för att sitta på pubben med en gammal ALP bekant, 1 1/2 timme för ett års uppdaterande hjälper inte mycket, men Gud vad vad trevligt jag har. Nu sitter jag på cumberland hotell och hoppas att alla andra dyker upp snart för jag tror vi ska ut och representant äta middag snart...jag hoppas det för två stora snabba öl på en timme är lite på gränsen till vad jag klarar med endast trekants sandwich till lunch... Om jag hittar nätverk igen ska jag uppdatera...

Tänk det här får man betalt för

1 kommentar:

  1. Nä men usch vad läskigt med hjärtproblem...hade inte heller kunnat sova :( Hoppas det blir bra efter lite vila :)

    London låter härligt, helt rätt i att skolka ett föredrag för viktigare saker, så som öldrickande med en vän :D:D:D

    Njut på :D Puss o Kram

    SvaraRadera