Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 31 januari 2012

stressad...

Väldigt stressig dag idag. Jag hade så många planer på en gång idag. Skulle först ha en liten samling om fattigdom (barnen intresse område...) Tanken var god, och jag hade hunnit förbereda det mesta men inte hittat rätt youtubeklipp om när Emil gav tabberas för fattig jonen i Lönneberga...Det blev naturligt vis fel klipp :/ Och sen blev det lagom Kaos på IT aktiviteten efteråt...och jag han inte dokumentera eller skriva ut det jag tänkt och plötsligt var jag tvungen att gå hem.

Fixade fika till fredagens kurs på hemvägen, vilket tog en halv timme och sen hade jag bara tio minuter att byta om innan jag skulle hämta Nattis.

Vad skönt det var att komma upp till stallet. Och idag var Camilla och Jonte där så jag hade gott sällskap i stallet. Nattis skulle ta ett lite lugnare pass idag så vi körde en halvtimme vanlig ridning innan vi sadlade av och hon körde lite NH med repgrimman. Det märktes att Jonte tränat en hel del för han var mycket duktigare än sist! Väldigt roligt!

Eftersom Fabian är så himla lydig och snäll ville hon prova lite barbacka ridning i repgrimma, och varför inte liksom? Först var han lite förvånad över att inte ha tränset när hon red och det blev ett par små missförstånd
innan han fattade... Men världens finaste Ponny passar utmärkt som INDIANMUSTANG! Faktiskt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar