Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 4 februari 2012

Helgkul!

Igår hade jag kurs hela dagen. Det kändes verkligen som den bästa träffen hittills! Det är verkligen tillfredsställande när planeringen blir bra och alla verkar tycka att det är bra innehåll.
Det var lite kort om tid efter kursen för vi skulle ha träff på jobbet klockan halv sex och ja ghade sagt att jag skulle ha bröd och tapenade med...inte i en enda av närlivsbutikerna hittade jag tapenade och det enda bröd jag fick tag på var snoddas. Nu var det tack och lov knytkalas så det dög gott och väl...Vi åt först och sen kröp vi upp på madrasserna i lekhallen och tittade på film på storbild med projektor...härliga arbetskamrater har jag. Det finns ett gott skäl att stanna på Kulle trots att man jobbat där i tio år nu! Niceville hette filmen och den var så helt fantastiskt bra! Klart en film alla borde se.

Idag var det stalldag som vanligt...vi kom upp lite sent för ingen vaknade i morse. Jag drömde att jag hittade ett barn som hette Jakob som jag tog med hem... Inget att tolka in där hoppas jag:) termometern stod på -13 grader när vi åkte och det var nog lite kallare ändå i stallet. Vi klär oss väl så det var inte så kallt. Fabian var pigg och glad. Vi delade på passet idag för ingen ville rida en hel timme och det var väldigt klokt tror jag. Först red Nattis och tränade övergångar. Sen kom de andra till paddocken och då skulle de bara galoppera lite tillsammans, en liten tävling...Fabian är ju så snabb liksom... Mor visade sin ondaste sida... Skrattet kommer verkligen från magen.


Hon slog sig inte alls vilket var tur...Och hon satt upp och körde ett par galopper till utan att ramla av. Jag fick lite bra steg här och var också, inte som i torsdags men jag slapp i varje fall åka i backen...Jag galopperade framför Figgo som behövde lite draghjälp i galoppen som avslutning och då drog han ner huvudet igen den lille busen. ALLA ponnys förtjänar att få busa lite ibland...Han är så glad och fin och vi har beslutat att behålla honom nästa år om han håller sig frisk och kry. Det blir på hyra igen för vi betalar inte gärna dubbla marknadsvärdet på en gammal outbildad ponny hur söt han än är. Det känns väldigt skönt att ha bestämt sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar