Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 21 mars 2012

packar lite mer...

Men kära nån nu är det slut på det roliga! Nästan i varje fall för det finns liiite plats i väskan så det får bli ett stop på JCPenny innan vi packar helt klart....sen bär det av hemmåt då...ser fram emot att träffa familjen, ett ridpass på Fabian och se om våren har kommit alls i sverige. Under de två veckor jag varit här har det varit väldigt varm så träden knoppas och vårblommorna, där de finns planterade har slagit ut.

Det har verkligen varit en jätte bra semester trotts att det hänt en del tråkigheter. Jag är glad att Syster kommer hem inom en vecka efter mig så blir det inte så svårt att ta avsked i eftermiddag.

Nu är det helt färdig undanplocakt i huset, alla mina saker ligger i väskorna utom det jag har på kroppen och det som fortfarande finns i affären. Jag tror inte jag glömt något...fast vem vet;)

Tack syrran för en bra resa! Kram Syrran

1 kommentar:

  1. Tack själv för att du kom :) Det var roligt att få visa dig mitt nya liv, både med människor och omgivning :)

    vi ses om en vecka :D:D:D Puss o Kram & Tack!

    SvaraRadera