Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 18 mars 2012

St Patricks Day

Tänk vad många högtider man kan fira bara man vill. I USA är St Patricks Day väldigt stort, det är irländskt och i går var alla irländare. Man klär sig i grönt och blir full. Det är vad jag har förstått av den här högtiden i varje fall.

Jag fick barn vakt av Cias kompis Isabell som körde hela vägen till största gallerian i Denver. Vi åt lunch (äntligen en vegitarisk falafel och rent vatten) innan vi gick på Victoria Secret. Det var dyrt... men vilken service! Jag kom in och sa bara hjälp mig och så fick man en egen stylist, mätare och utprovare tilldelat. Först mätte hon och sen kom hon med en test bh för att se om kupstorleken var bra. Därefter skickades en hel ask in med olika stilar att välja på. Två satt så perfekt att det bara var att slå till. Hon skrev ettt kort och skickade mig vidare till nästa som plockade fram det jag ville ha i alla färger som fanns...Väldigt härligt, men som sagt det tog ett par timmar och en hel plånbok. Tur att väskan redan är överfull för nu kan jag inte shoppa mer!

Festen var helt spännande. Först ett parti KUBB sen corned beef som var som saltabiten med vit kål. Cia hade varnat att det skulle var jätte äckligt men hon hade fel som vanligt när det gäller mat ;) det var kalasgott! Jag hängde mest med Isabell hela kvällen, Alla män satt framför en basketbollmatch i sofforna och drack öl...The American way...



                                                          


Jag somnade ganska tidigt och höll mig i stort sett nykter om man kan kalla fyra flasköl nykter. Fast nån öl var det inte för det har jag fått nog av för en livstid! Nej jag vill bara ha söta drinkar och rödvin så det så.

Nu ska vi till Walmart bara för att det är roligt och i kväll blir det middag hos svärföräldrarna. Det börjar närmna sig slutet av semestern mu vilket är ledsamt och ganska skönt. Ledsamt att lämna syrran förståss och att behöva jobba när man kommer hem, väldigt omotiverad till arbete efter en sån här resa;) Skönt ska det bli för nu saknar jag familjen ganska mycket. Ska bli skönt att krama min perfekta oamerikanska man och få berätta hur mycket jag uppskattar honom och krama barnen som är så otroligt välartade! Puss på er!

1 kommentar:

  1. Jag önskar att jag var hemma i Sverige så jag också kunde krama dig, när du kommer hem.
    Men vad härligt du verkar ha haft det, trots tråkiga nyheter. Saknar dig!

    SvaraRadera