Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 12 september 2012

bra dag...

Igår fick jag jobba över en timme för en kollega blev plötsligt dålig. Det gjorde ingeting alls för när jag kom hem hade maken öppnat en flaska rött och stod och gjorde sin farmors goda sicilianska köttbullar i tomatsås och 100 vitlöksklyftor...efter det såg vi på trueblood och nästan somnade i soffan tillsammans. Ingen dum avslutning.  Och tur att vi ätit så mycket vit lök!

Det blev inte sämre av att jag jobbade till tolv idag. Och att dagen på jobbet var riktigt rolig!

HÄR HAR VI VARIT FÖRR...
Jag skulle besiktiga transporten idag igen och var lite nervös för att blinkersen skulle strula igen. Det gjorde den naturligtvis så jag var tvungen att stressa innan jag kom fram. Väl där gick vi igenom på fem minuter. Trevliga killar som skojar lite och sen ger en besiktnings protokollet som man inte ens slänger ett öga på. Förrän senare. I bilen på väg hem från stallet. Då ser man att det är rost på främre tvär gående balken! Va! Hur kommer det sig? Och hur han de se det på fem minuter? De var inte ens under och tittade...Efter ett tag ser man att det är fel registrerings nummer...hoppsan , ibland går det lite väl fort. Kanske att herrarna var lite väl trevliga? I varje fall ringde jag växeln och de skickar ut ett nytt om några dagar. Nu har jag en ny besiktigad och nyrenoverad transport. Jag måste bara komma ihåg att det nog inte är rost på balken...eller tänk om det är det?

Jag hade lite ont imagen när jag väl skulle rida och bestämde mig för att jobba från marken. Jag gjorde en liten bana som jag tömkörde. Det gick så fantastiskt bra att jag är väldigt nöjd med det valet. Fast det regnade väldigt mycket på oss och ett kort tag haglade det också. Då blev Fabian orolig och undrade vad jag höll på med. Var det tömmarna som trummade på ryggen? vad vill du menska?! Sen släppte det när jag kom i gång och det var roligt att se honom. Anders Eriksson skulle varit stolt över den överlinjen! Och stödet på bettet och alla perfekta övergångar... Visserligen tror jag att regnet hjälper till att få honom att söka sig neråt men vad fin han är när han släpper igenom. Jag hoppas vi kan komma dit med en ryttare på ryggen också!

Vi var ganska så våta efteråt. Jag har nu tömt min telefonväska på blöta sedlar, telefon, hööks kort och annat smått och gott som var helt genomvått. Mina händer är svarta från mina blöta skinnhandskar så jag ser ut som om jag har nån sjukdom...

Nu skiner naturligtvis solen igen. Ute i trädgården har vi en kanin som inte verkar må så bra. Hon har samlat sina pellets i en hög och ligger och ruvar på dem...antingen tror hon att det är kanin bebisar eller också är hon gammal och sjuk. Eftersom vi adopterat henne vet vi inte hur gammal hon är så vi får väl hålla tummarna för att hon överlever.



1 kommentar:

  1. Jag vill också jobba så man kan komma hem till en man som står o lagar mat med en öppnad flaska vin redo...Vad avundsjuk jag känner mig helt plötsligt - Får nog börja söka jobb igen!!Blä!!! Fast frågan är om det hade hänt ändå?!?!?! Man är ju trots allt i Amerikat :D Hoppas kaninen mår bättre?!

    SvaraRadera