Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 23 januari 2013

Bläää...

Fy vilken dag! Vaknade och tänkte att det nog var bättre idag än igår, tog en tablett och gick och duschade innan jobbet. Jag kom i god tid och hade det lugnare än på flera veckor och fick utnyttjat ett stackars oskyldigt barn till att förbereda kursen imorgon...sen kom illamåendet. Hela dagen har jag kämpat mot lusten att gå och kräkas någon stans. Huvudvärk och trött och så vill man ju absolut Inter smitta nere någon. Halva gruppen var dock och åkte skridskor så krav var ensam med min grupp på nio barn, inte läge att gå hem alltså. Men jag fick lite rast i varje fall. Väldig kallt var det också om man får fortsätta gnälla. Så vi stannade inne och lekte hela dagen. Och jag kräktes inte.

Igår svarade jag på en annons om ett begagnat ulltäcke för 250 kr. Jag fick det och mötesplats tjejen utanför hööks direkt efter jobbet. Var så trött hela vägen dit och hem och längtade efter att krypa ner i sängen. Men onsdag är stalldag så jag fick stoppa i mig en Ipren (inga mer anti flue på ett tag) täcket satt perfekt, var knappt använts och bortsett från lite korta fuxfärgade strån på insidan såg det oanvänt ut. Jag tänkte bara prova det och åka hem men s såg jag fina Fabian och tänkte att jag nog orkade pussa lite på honom. Och kanske rida pyttelite? Bara i skritt? Illamåendet försvann så fort jag hämtade in pålle. Inte för att det vare någon höjdare att rida för det var kallt och Fabian tittade så in i skogen hela tiden. Min ridkompis Ronja blev avkastad för HerrMan blev rädd för samma sak som Fabian glodde på. Ett spöke eller tänk om det var VARGEN som gick för bi oss? Sen ville han inte gå fram alls i den hårda frusna marken. Och lite halt var han nog eller om det är sadeln som inte är bra? Jag sitter hiskeligt bra i den och den sitter verkligen still utan att glida runt så jag hoppas inte det. Det kan oxå vara så att jag inte mår tillräckligt bra för att orka rida?

Så fort jag satt i bilen på väg hem kom illamåendet tillbaka inte ens middag hjälper så nu hoppas jag att ett avsnitt av twinpeeks ska hjälpa för imorgon håller jag kurs och ge om inte kroppen håller ihop åtminstone till jag kommer hem från London nästa lördag...NÅDE!

Bilden är glatt snodd, originalet av Picasso

1 kommentar:

  1. Inte bra alls!! Du måste ta det lite lugnt och se till att blir frisk.

    puss/mamsen

    SvaraRadera