Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 24 januari 2013

Kurs

Kursen var så bra idag! Jag blir så glad när det går som jag tänkt mig. Idag var vi tillbaks i mitt favoritrum KSrummet äntligen! Dt bästa med rummet är att man sitter i en halvcirkel och alla ser varandra. Det blir så lätt att få igång ett samtal med deltagarna då. Vi jobbade med iPads och hade lite workshop och lite dela med sig av sina erfarenheter. Jag behövde alltså inte göra allt jobb utan fick hjälp av deltagarna. Det var bra.

Jag började inte dagen alls lika bra. Nattis kom in tio över sju och frågade när vi skulle ses i stallet. Jag svarade halvt i sömnen innan jag insåg att jag borde ha varit uppe före henne och inte tvärt om. Det blev till att snabba på med morgonrutinen men jag han i tid, det gjorde jag. Konstigt att man alltid gör det...

Direkt efter var det stalltjänst men eftersom jag trots allt börjat må lite bättre alltefter vad dagen led funkade det ganska bra. Fabbe verkade ok i benet även om det syns att han inte gillar underlaget. Vi får se i helgen om jag märker skillnad mellan sadlarna. Kanske kan jag ta med båda upp i paddocken och sadla om efter halva passet? Nattis red och jag fixade i stallet så det funkade ganska bra. Det var lite tråkig stämning mellan flickorna i stallet tycke jag och jag blir själv lite irriterad ibland. Nackdelen med att vara omgiven av tonårsflickor, ibland tar det mer energi än det ger att vara i stallet tyvärr. Nattis verkar ha dragit på sig min förkylning också så hon var väl extra känslig...kall blev hon också så nu klagar hon på huvudvärk och magont. Lite blank i ögonen är hon så imorgon får hon vara hemma från skolan. Jag antar att det kan var legitimt eftersom hon dessutom nyser och snörvlar och vill gå och lägga sig nu klockan åtta. Åhh vad jag önskar att jag kunde med att kasta in handduken och erkänna mig besegrad av förkylning. Men i morgon är det fredag och jag borde ha lite planering och för övrigt är det sista dagen innan BETT i London. Och så mår jag ju onekligen bättre idag än igår och då jobbade jag ju hela lång dagen!

Här är en fantastiskt rolig och användbar app för ipaden "popplet" heter det och är alldeles gratis...naturligtvis får favoritsysselsättningen visa hur man kan göra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar