Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 28 februari 2013

Vårkänsla, igen

Det är underbart så här års. Ena dagen känns det som om vintern aldrig ska släppa taget andra spritter kroppen av vårkänslor. Det är ju inte vår ännu men vissa stunder känner man att den är runt hörnet. Idag var en sådan eftermiddag. Jag hade första nätverksträffen idag så det blev tyvärr en del innesittande och inte ens tillstymmelsen till solglimtar genom något fönster. Mötet var väldigt spännande och kändes roligt och inspirerande, jag tror det kan bli jättebra.

Jag hade ett bokat telefonmöte med försäkringskassan klockan ett så då kröp jag in i en garderob en halv timme.

Sen fick jag nog och åkte till stallet. Tanken var att han skulle vila på torsdagar en extra dag när vi går kursen, mest för att det blir mycket för mig att var borta två kvällar extra i veckan. Men idag gick det inte att hålla sig.

Solen sken fantastiskt skönt i paddocken. En kul grej hände när vi skulle börja. Jag hade tagit ett kort med telefonen och Fabian stod under träden och sov. (Det kortet som syns nedanför). Han var verkligen totalt avslappnad när det plötsligt hoppade fram en hare precis framför. Gud vad rädd han blev. Kastade sig åt sidan och grymtade som en gris. Sedan travade han fram till mig och ställde sig bakom med mulen under min arm som om jag skulle rädda honom från monsterharen...det var bara fem sekunder efter kortet var taget, kan man tänka sig...

Ridningen idag var lika bra som den var dålig igår. Hade jag ägt hästen igår hade jag sålt den. Idag hade jag betalt massor. Igår funderade jag på vad felet kan vara för han headbangade sig genom hela passet och bara protesterade. Idag gick ha stabilt, till och med i ärlig form några varv. Inga huvudskakningar alls och i kanon trevlig form. Jag njöt verkligen hela ridpasset. Sen var det grönt kort kurs så det blev en hel del häst idag.

Nu har jag kastat i mig lite salta revbensspjäll till kvällsmat och försöker tycka lite synd om sonen som verkar ligga sjuk i influensa. Nästan 40 grader feber och hosta... Dottern försöker övertala mig och att köpa en ritplatta till datorn i utbyte mot massage och jag kom på att jag inte sökte semester till Shanghairesan i oktober så nu måste jag oroa mig för att chefen ska ge avslag på den. Vad gör man då?

2 kommentarer:

  1. Men det är länge kvar till oktober, det beviljas säkert. Hoppas att det ordnar sig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är långt till Oktober så jag håller tummarna...Chefen skulle tänka på det sa hon...hoppas hon tänker fort:) för jag vill så gärna åka:)

      Radera