Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 2 mars 2013

kallt som bara den

Igen...iskallt. Fast idag visade termometern på 5 grader men det har ju blåst som om en fjäril råkat flaxa med vingarna vid ekvatorn! Sonen är fortfarande sjuk i influensa men nu har han ätit lite och ser lite piggare ut. Det är inte riktigt bra att just han får influensa och lever på vatten en vecka. Vill inte riktigt lyfta på kläderna och titta efter men jag kan föreställa  mig att det är mycket ben där...Jag är glad att han är uppe lite för det ser för ynkligt ut när han ligger där under täcket. Konstigt att jag blir varm i hjärtat när sonen ser ynklig ut men att Makens förkylning väcker helt andra känslor. Finns det något mer provocerande en en sjuk man?

Det gör det givetvis, massor av saker som provocerar här i världen och man skulle ju kunna fundera på vad det är som väcker just den känslan. Kanske hänger samman med att man själv biter ihop och klarar allt och inte är sjuk förrän termometern visar på 39? Alla män är givetvis inte ynkliga när de är sjuka. Tror jag...vill gärna tänka att det inte är så i varje fall och sen vet jag ju vad som händer om jag någon gång skulle bli sjuk. Då skulle jag genast krypa ner under täcket och gny. Efter att jag fixat stallet, ridit och varit på jobbet så klart. Men middag det lagar jag inte!

Idag red Nattis i paddocken. Det var ett tag sedan jag var med och tittade på det brukar bli skogen när vi är där samtidigt. Hon ville gärna plocka fram lite bommar och eftersom det äntligen var plusgrader tänkte jag att det nog kunde vara kul Sen visade det sig vara fryst på volten så jag saltade medan hon skrittade fram och sen blev de bara travbommar för det var för hårt. Han såg väldigt fin ut idag. trots att hon red utan snodden. väldigt avslappnad i formen  så vi hoppas att det är ett gott tecken inför våren.

Sen hade jag ju lovat att åka och titta på den där ritplattan. Jag vet inte varför hon lyckas med att få mig att vilja köpa allt till henne. Jag blir lite irriterad faktiskt. Vår överenskommelse blev att hon betalar 100 kr i månaden och så betalar jag hälften. Hon var glad såklart men när vi stod där kom en expedit fram och sa att det tyvärr bara var ett skyl ex och att lådan  var tom. De var slut i affären så vi fick åka till Bäckebol istället. Väl där kostade skiten 150 kronor mer så jag surnade till och klagade lite. Och vips sänkte de priset! Det får de plus för faktiskt så dagen blev ju riktigt bra.

I morgon ska jag hänga med Sussie som körkamrat till Motala där hon köpt sig en hästtransport. Det blir en lång resa men då hinner man kanske prata klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar