Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 3 mars 2013

Codriving

Fick ett sms i går eftermiddag med en förfrågan om att ta en roadtripp till Motala. Kan man motstå ett sånt erbjudande? Det kan hända att man kan det, men jag gjorde inte det. Istället släppte jag av dottern i stallet redan halv tio så hon fick rida ut med Ronja och HerrMan i solskenet. De hade en skön dag sa hon.

Jag satt i stället i en bil och körde bil i sådär sju timmar. Sussie bjöd på lunch och fika som tack för hjälpen och vi hade väldigt trevligt. Tänk att det kan vara så kul att åka bil fram och tillbaka till en liten hålan mitt ute i skogen. Det var en vacker håla så medan Sussie skrev papper och betalade sin ny häst transport stod jag i vår solen och tittade på takdropp från den K märkta ladugården och tittade på stallets hästar.

Sen åkte vi hem först körde Sussie , sen jag och hela tiden små prat om hästar, jobb och allmänt livsviktigt. Ett lysande sätt att få prata färdigt är visst att stänga in sig i en bil.

Helgen är slut och det enda jag har gjort är att ta dan som den kommer. Inget städat inget flängande utöver shopping i Bäckebol i går då. Ganska avkopplande. Sonen är fortfarande sjuk vilket inte alls underlättar skolarbetet men det blir kanske ännu en vecka hemma. fortfarande 39 grader feber och hosta. Jag tror att det kan ta upp emot tio dar innan influensan är över. Har inte febern gett sig imorgon får jag boka läkartid.

Hoppas vädret fortsätter att hålla i sig för visst känns livet lättare när solen skiner? Hoppas också att resten av familjen håller sig friska. Livet är så mycket enklare då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar