Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 24 april 2013

Mässdag

Det var en var en bra dag i dag. Även om jag var trött när jag vaknade. Idag var jag inbjuden till ett annat område för att hjälpa dem igång med pluttra. Det blev en jättetrevlig förmiddag och jag lärde mig ett par nya saker själv också. Mest fick jag ju prata och svara på frågor...helt klart något jag tycker är väldigt roligt. Mötet avslutades med att jag fick en blomma utav chefen som tack för hjälpen! Oj vad överraskad jag blev! Det hör ju inte till vanligheten att man får blommor för att man gör sitt jobb. Jag tänkte på min gamla chef Ingrid när jag satt där. Kanske att de påminnde om varandra på något sätt? Ivarje fall kom jag på hur mycket jag tyckte om henne och undrar vad hon gör nu för tiden.

Jag passade på att ta lite kompledigt och åkte direkt till mässan för att träffa Sussie och gå på Kyra Kyrklunds klinic. Vi började med en öl och lite lunch. Sen köpte jag ett svindyrt knäskydd från back on track. 300 kr och så sitter det riktigt dåligt. Jag hade hoppats på att rida i det men det kasar och knölar ihop sig baksidan av knät... Nu hoppas jag ju att det ska ha en rehabiliterande effekt. Det där billiga skyddet från intersport känns nu som ett bra alternativ för att rida i. Fördelen med det nya, utöver den keramiska funktionen, är att det inte sitter åt. Knäskydd kan ju annars ha den tråkiga bieffekten att knäna blir sämre eftersom musklerna slutar jobba om man får för mycket stöd.

Utöver knäskydd köpte jag sporrar och provade en ny skydds väst. Min misstanke om att den jag har är för lång stämde vid utprovningen och jag ska ha en specialbeställd shortback precis som Nattis. Nu får jag bara räkna och prioritera, säkerhet mot semester pengar...inte helt lätt.

Jag köpte inget mer eftersom jag ska till mässan med Nattis och kanske Thea och hennes pappa var sugna på att hänga med. De ringde nu på kvällen och kollade läget. Tror kanske Camilla var intresserad också så vi blir kanske ett gäng då och på lördag, då blir vi åtta...det är väldigt kul att vara på både tävlingar och mässa men att dela upp det på två dagar är perfekt. Ingen köpstress och gott om tid. Vi behöver inte handla särskilt mycket mer egentligen heller men det är så kul.

När jag kom hem ringde mamma och frågade när jag kunde hämta köttet. Det hade jag nästan glömt bort trots att vi missat om det tidigare på dagen. Tur du påminner så bra mamma. Jag hade kanske kommit på det men just då ville jag bara lägga mig ner. Och nu ska jag få göra just det. Imorgon är det planeringsdag och jag har lite jag måste göra. Behöver gå ganska tidigt också så jag får upp i morgon bitti. Jag gjorde en timme idag så det är bara fem som ska klämmas in i morgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar