Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 26 juni 2013

Borde ha semester

Hej igen vad vissa dagar är bra. Idag känns det som om jag börjat landa. Det går oftast väldigt fort för mig att krascha och återhämta mig. Oftast så fort  att ingen hinner märka så mycket av det hela. Idag började jag dagen med att sitta en timme utan barn på min sista öppning. Saknade min morgonkompis som jag brukar spela spel med på onsdagarna. Men jag han i stället dricka kaffe och läsa min mejl. Resten av dagen var supermysig och sen slutade jag tidigt dessutom.

Alltså var jag hemma innan två och regnet vräkte mer. Jag hade tänkt att ta en promenad men det var verkligen inte så frestande. Alltså kunde jag välja på att surfa på bloggar eller ligga på soffan och sova. Eller så kunde jag komma på den lysande lösningen att ta fram och förbereda morgondagens jobb så att jag med gott samvete kan gå till Maddes fötter för lite fotvård.

(http://maddesfotter.se/) 

Så idag jobbade jag fyra timmar i sträck efter jobbet för att få till årets grupp av digitalkompetensdeltagare. Av 38 anmälningar fanns det plats för 20... Det krävdes ett klurande och ett samtal till chefschefen för att kolla av att mitt klurande skulle vara ett bra klurande och sen var det bara att prioritera och skicka frågan vidare till rektorerna. Nu har jag en hyfsat rättvis fördelning och kan snart gå på semester även från det uppdraget. Exakt två timmar kvar att fixa det sista på. Och det tror jag att jag fixar. Måste försöka hitta en bra lokal bara för 20 personer vid sju tillfällen sen är det klart.

Pratade med flera olika personer idag som verkligen fick mig att känna mig välkommen till mitt nya område i Öjersjö och dessutom göra mig väldigt spänd, nyfiken och entusiastisk inför mitt nya jobb. Sorgeperioden är över, det känns fortfarande svårt på många sätt men nu känns det helt rätt på alla sätt. Äntligen!

Glädjer mig också åt alla fina presenter jag fått från föräldrar på jobbet och alla lyckönskningar. Och alla barnkramar  såklart...de är viktigast!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar