Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 24 juni 2013

Sista riktiga veckan...

Riktig bara för att jag jobbar hela veckan. Känns dock overkligt att städa ut avdelningen och plocka hem sina saker. Inte visste jag att jag hade så mycket saker...jag drömmer drömmar på nätterna om 12 åriga döda barn som vägrar sluta sprattla så jag kan gräva ner dem och plantera en vacker ros över...lite lätt symbolik där tror jag. Allt för att bearbeta en av de större förändringar av gjort sen jag fick barn. Knäppt egentligen att jag inte gjort något annat sen sista barnet föddes. Det har ju liksom hunnit hända en del i livet på 12 år.

Min nya solgula tröja piggar upp avsevärt. Det är omöjligt att inta vara glad när man har den på sig. Maken sa att färgen på tröjan var lite "loud" eller högljudd...precis! hur ska man kunna vara nerstämd när något skriker till en hela dagen? Hallå ropar den, ser du mig ??? Jag fick ett litet kort av min favorit kollega med em dikt också... Jag har ju givetvis fler favoritkollegor men den här har jag hängt i hop med längst så det kändes i hjärtat när dagen var slut och hon gick på semester. Fast sen ses vi nog snart över ett glas vin så det var inte alltför sorgligt.

Jag hämtade upp sonen och åkte till bilskolan för att kolla vad som krävs för att skriva in honom där. Inte helt gratis att ta körkort men jag har lovat att betala för lämpet i vart fall. Sen får han skaffa jobb! Vi gjorde lite ärenden, tog tex foto till nytt körkort som ska beställas snart och köpte katt mat. Vi var på Cederlövs och fikade också innan vi åkte hem så det var en  ovanligt trevlig dag med sonen som man annars inte ser så mycket av. 

Väl hemma tog jag en promenad och lyfte några ett kilos handlar tillräckligt många gånger för att det skulle kännas i axlarna. Har också lite träningsvärk i magen efter gårdagens yoga så det känns som lagom självspäkelse för att kompensera helgen. Gött! 

Nu har jag läst en bok om trail och försöker förstå grunden för den här ridstilen. Tyvärr står det inte så mycket om hur man ska rida hästen i den där trevliga och välbalanserade formen men jag antar att Jill kan hjälpa mig med det i höst...känner en rejäl ridlängtan och det har bara gått en vecka lite drygt sen vi lämnade Fabian. Hur ska det gå? Det får bli många yoga pass helt enkelt....

Galopp genom box och stanna...på lång tyglar..."wright....yeahh? Not so sure..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar