Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 3 juli 2013

20 år

Helt knäppt. Hur kan vi ha varit gifta så länge? Vi är ju inte ens så gamla att det borde vara möjligt. Eller så är det hjärnan som inte riktigt hänger med i utvecklingen. Dagen till ära har jag målat naglarna. Nu väntar jag på att lilla maken ska komma hem så vi kan dra iväg till Lundsbrunn på spa. Hoppas det är trevligt. Jag rakade benen häromdagen men nu är de stubbiga igen...funderar på om det är överkurs att göra om det innan vi åker. Tänker att håriga ben kanske matchar blåmärken på armbågar och smalbenen? 

Kanske att det inte är prioritet trots allt. Vädret är fint idag och det verkar som om det ska hålla hela kvällen...

Väskan är packad med choklad, bubbel och en finfin bröllopspresent till maken. Tänk vad ung han var när vi träffades! Och söt...fast det är sant som de säger, att män faktiskt åldras bättre än kvinnor för jag tycker nog att han är finare idag på alla sätt, min grälsjuka fantastiskt omtänksamma och vackra lilla make. Puss på dig på 20 årsdagen!


1 kommentar:

  1. Åh va söt han var :D Men mycket snyggare nu det håller jag med om :D Grattis Till Er :) Det gjorde ni bra ;)

    Hoppas ni får det fantastiskt o hörs när du är hemma igen! Puss

    SvaraRadera