Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 25 augusti 2013

Sommar sommar sommar...

Dag efter dag, vecka efter vecka... Idag  ligger jag i hammocken och läser i bikini. Svetten rinner faktiskt. Vet inte om solen fortfarande tar. Sist jag solade var i början av augusti och lämnade ett par illröda bröst som senare flagnade lite så där osensuellt. Matchar mina orakade ben med blåmärken och skrapsår perfekt. Jag tar alltså risken igen och tänker på D-vitamin... Om jag vill kan jag resa på mig och repa ett par nävar svarta vinbär och tänka på C-vitamin. Om jag orkar alltså.

Det har varit ännu en perfekt helg. Igår lastade vi Fabian med fikaväskor och övertalade maken att hänga med. Familjen Sandin och Marchiafava på äventyr. Jag startade appen everytrail och fick reda på att faktisk promenadsträcka blev 3.3 km och tog en timma. Fika och bad med hästar i solen tog ytterligare några timmar. En helt underbar sommaraktivitet. Ljuset mellan träden avslöjar dock att hösten är på väg..



Efter stallet bar det iväg till mamsen där vi fick en helt underbar middag utomhus. Vi blev kvar till efter tio och drack massa vin och pratade. Mamma hade sparat en påse hattar efter tant Maj som jag nu har fått ärva... Vad kan vara bättre än en riktigt fin tanthatt? Och vad kan vara roligare än att prova dem? Hela familjen hade väldigt roligt men det är bara jag som får använda dem...det krävs en riktigt stilig tant för att bära upp dem! Vet inte vilken som är min favorit.., man kanske ska ta och ha en omröstning?





Sådär... Vinnaren är. Ehhh

Och nu till något helt annat.

Jag red lite western i dag igen. Provade ännu ett nytt bett, tvådelat men det kändes inte bra. Fabian gick riktigt bra fram idag. Kanske för att jag börjar få kläm på det där med att använda tygeländan som piska... Riktigt bra galopp och övergångar. Och i slutet bra och stabil form. Tyvärr är inte mattes form stabil. Efter dryga timmen känns det ordentligt. Tror det blir lite tömkörnimg imorgon.

Nu ska jag nog grilla lite och njuta av sommaren. Den kommer vara i evighet men ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar