Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 11 september 2013

Jättelång och innehållsrik dag

Började med ett cytologtest. Inte det roligaste man kan göra men väldigt nödvändigt och viktigt. Det var en sån gullig barnmorska som "bjöd" på både blodtryck och livmodersundersökning...så där på köpet liksom. Ja allt såg ju bra ut och nu dröjer det flera år innan man behöver göra sig besväret i stolen igen. 

Sen hade jag så mycket att göra på kontoret att jag jobbade över lunchen. Tur att Anette lockade med mig till Max för att köpa kaffe och mjukglass till förmiddagsfika. Jag fick gjort det jag var tvungen att hinna och lite till så det var bra. Jag hade bjudit på en helt ny sadelbock för halva priset och åkte ner till Kungsbacka för att hämta den och stanna till på Börjes. Jag köpte bara en sadelfilt och ett extra westernbett så jag bara behöver byta tyglarna för att slippa det där jobbiga stångbettet...under 200kr totalt.
När jag ändå var på väg stannade jag till i Kållered och köpte ett par sköna fodrade gummistövlar med innerstrumpa till. Eftersom jag och dottern har samma storlek tyckte jag det var en bra affär, det är ju sällan vi är där samtidigt i lerhagen.

Klockan gick så det blev till att äta middag i sin ensamhet på mc Donald. Inte jättegott men Parmaskinkan i salladen var bättre än väntat. Stannade också till på lager 157 som öppnat bredvid. Alltså jag förstår inte hajpen. Det var ju som vilken tråkig klädaffär som helst. Nåt är det jag inte begriper...åker folk långväga för att köpa vanliga kläder???

Jag begrep helt klart kvällens höjdpunkt. Förskolekväll på universum med Beppe. Så himla bra. Jag vill ta med Beppe hem och plocka fram honom när jag behöver lite inspiration! Riktigt kul också att så många kollegor hakade på! Vi blev sex på huset som gick för tyvärr var platserna slut, det hade säker kommit ännu fler annars. Och alla tyckte det var jättebra också! Världens mest engagerade gäng tror jag. Och min närmsta kollega och jag fick precis samma idé samtidigt så nu är jag super laddad!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar