Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 15 september 2013

Redan söndag

Det gick ju alldeles för fort! Fredagen var ju, ja fredagen den 13:e. Skönt att den är över. Har ägnat hela helgen åt att analysera fredagens tabbe och samtalat först med kollegor, sen mina bästa vänner och en gammal kollega/vän så jag har verkligen ansträngt mig för att kunna göra en bra rapport i morgon. Skönt att ha fått så mycket stöd av alla fast jag har i ärlighetens namn haft svårt att släppa känslan av totalt misslyckande. Nåväl snart är det vatten under bron som man säger och man har ju lärt sig att bara lita på sig själv och inte ta saker föregivet. 


Igår var vi först på prk med Fabian. Natalie galopperade och galopperade och Fabian flög fram när han inte skrittade galet långsamt. 5.3 km promenad i raskt tempo fick jag som chaufför. Rättvist? Icke...men fördelen är att jag får prata med min kloka och underbara lilla tonåring alldeles i fred under några timmar. Vi bestämde att vi skulle skriva om Fabian i en hästblogg tillsammans. Senare på kvällen hade hon fixat en jättefin header och gjort flera sidor. Så nu ska vi blogga tillsammans på morodotterponnyn.se om någon nu är intresserad av hästrelaterat. Kanske att det blir lite mindre här då? Fast då fins det ju inte mycket kvar att säga.

Som idag.. Åt frukost sent då jag av någon anledning var lite trött efter gårdagens tjejmiddag. Sen var jag i stallet. Igen. Såklart.

Idag red jag lektion nr 2 för Jill. Fabian var lite trött i musklerna och jag lite trött i huvudet.  Trots det gick det bra, fast det regnade hela lektionen så vi var ganska blöta. Fabian gick bättre än sist jag red och vi hittade problemet med högergaloppen... Nästa gång blir om två veckor och då ska vi träna på att rygga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar