Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 15 november 2013

Jiiiha


Ännu en fredag...och den här veckan känner jag mig så väldigt nöjd med både på jobbet och hemma fronten även om det varit vissa motgångar...tex hostade jag halva natten och vaknade sketatrött. Och så gör min tumme väldigt ont så handen är snudd på obrukbar. Ivsrje fall att greppa med. Det var nog busponnyn igår som slet till i tumleden. Hoppas det går över fort.

Vi hade planering på jobbet idag vilket innebär givande diskussioner i arbetslaget och sen att vi hjälper till när övriga planerar på sina avdelningar. Idag hade jag turen av vara på grannavdelningen och mysa med deras barn och introdusera ett nytt matte spel på iPad. (man får ju göra sig populär)

Efter jobbet tvättade vi hästar. Felix verkar lite rädd för slangen så han blev bara svampad. Han var ju inte heller så smutsig. Fabian däremot tyckte nog att livet varit gott mot honom så han hade rullat hela kroppen i leran. St blev hel kropps tvätt och sen svans och man klippning. Han är så himla mysig vår pålle! Gillar att man pysslar och bara njuter. Tog väl en timme att reda ut tagel och massera efter tvätten. Han lägger gärna upp huvudet på axeln när man pysslar med huvudet ock det är bara så sött!

Nu är det mat, vin och filmdags och som brukligt en choklad muffins till efterrätt. Varför ändra ett vinnande koncept?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar