Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 18 november 2013

Lite trötter

Av någon mysko anledning är jag inte på topp fysiskt. Visserligen vaknade jag i morse och kände mig ovanligt pigg och glad men det gick över så fort jag öppnade rullgardinen och såg att November återgått till att vara November. Gårdagens respit var över och Göteborgsfukten trängde åter igen igenom kläder, märg och ben. Och så gick jag ur sängen och tog mig till jobbet. Det var väl bra som vanligt. Gillar när det blir lek tillsammans och utevistelsen flyter på snabbt trots vädret. Det var i varje fall uppehåll och jag passade på att göra en sjörövartrailer i iMovie när vi lekte sjörövare. Så fick jag lite kul Innehåll till nästa digital kompetens.

I morgon kommer två tjejer som håller på att utveckla appar i sin utbildning på Chalmers. Vi träffades förra året och nu kommer de tillbaka igen. Så imorgon blir också en bra dag.

Igår var jag så nöjd min ridning och framför allt med vädret. Så jag var mer än lovligt laddad för att ta vid och rätta till det som jag såg var lite tokigt på filmen igår. Men när jag väl kom till stallet var motivation totalt borta. Så jag tömkörde och red lite barbacka eftersom dottern hävdar att det är därför hon har så bra balans. Jag vet inte jag... jag tycker mest det känns som om jag ska glida av. Så länge hästen är snäll och inte skuttar runt sitter man kvar men tänk OM??? Intet hände så klart och det var ganska mysigt trots allt.

Men nu i väntan på middag är jag så trött att jag inte förstår hur jag ska orka vara vaken tills jag somnar. Kanske är det middag som saknas? Funderar på om det kan vara så att man dragit på sig lite magkatarr eller något liknande? Dålig aptit, illamående och en tendens att glömma vad jag sysslar med? Kan vara stress symptom även om jag inte känner mig särskilt stressad. Men vad vet jag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar