Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 14 februari 2014

Sjukskriven

I morse kunde jag om möjligt röra huvudet ännu mindre och höger axel var 5 cm högre upp än vänster. Sov ruggigt illa hela natten också så fem i morse insåg jag att det nog inte var så lämpligt att gå till jobbet och ansvara för barnen. 

Sov istället klart efter lite mer Ipren och sen frukost i lugn och ro. Tänkte fixa i garderoben( den lever fasimig ett eget liv) men det var svårt att hänga kläder på galjar med en hand( höger vill inte samarbeta alls) istället ägnade jag hela morgonen åt att tycka jäkligt synd om mig själv och älta hur överdjävligt synd det är att jag inte har eller kommer ha möjlighet till hästgård i framtiden. 

Ser möjligen fördelen att jag och maken inte kommer behöva bråka om vilken typ av boende vi ska ha... 

Nej att vara hemma är inte alls nyttigt, det finns ett skäl till att jag sällan är sjukskriven för aktivitet är ju bästa medicinen. Jag var i varje fall med på planeringen två tummar mitt på dagen vilket var bra. Fast sen när jag kom hem var jag så trött att jag bara ville gråta. 

Snälla maken kommer ta över fredagens goda gärning, att hämta sonens flickvän på flygplatsen så jag slipper köra bil i mörkret  när jag inte kan kolla över axeln. Han frågade till och med hur jag ska klara provridningen i morgon (kors i taket) vilket jag tänker får bli Nattas uppgift. Jag kan alltså kurera nacke och depression med samma medicin som varje fredag. Lite yoga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar