Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 27 mars 2014

Lite trött

Det har varit mycket sista veckan och nu är jag lite trött...trött men glad och för första gången på länge riktigt nöjd. Våren är här för att stanna. Helgen som kommer ska vara riktigt skön. Och vi har en egen ponny vi ska åka och rida. Hade det inte varit så jobbigt hade vi kanske tagit med Fabian. Vi får se. Kanske gör vi det ändå. Jag var väldigt nöjd med mig själv igår faktiskt för jag han släppa ut Fabian  i hagen efter hovslagaren och dessutom köra min transport till en reparationsfirma. Elfelet ska åtgärdas såå det så...när jag berättade vad felet var kliade han sig i huvudet och förestod inte alls. Sen såg han att väggen var murken på vänstersidan så det blir till att lägga en extra tusenlapp på att sätta ett sparkskydd så inget ben åker genom väggen. Vissa saker är ju viktigare än andra. Jag var också nöjd när jag lyckades backa in den på parkeringsrutan trots att det stod massa stora lastpallar i vägen. Det var med en centimeter till godo bara och jag kände mig jäkligt styv när grävmaskinisterna stod och glodde och jag bara...liksom swish in i rutan utan att krocka. Det såg väldigt bra ut. Att jag sen faktiskt mest hade tur behöver ju inte de veta.

Vi var på after work med alp gänget i går. Hos Pia  i Alingsås och det var så väldigt trevligt att vi inte kom hem förän halv ett och lite på kanelen var jag nog med. Just då när jag promenerade hem från tåget mitt i natten och set var tyst och stjärnklart...just då ville jag inta flytta härifrån. Kanske att jag håller på att landa till slut? Kan det vara så??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar