Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 18 juni 2014

Nu börjar det närma sig...

Idag hade jag sista IT-timmarna för terminen och klockan 11 gick jag hem med gott samvete men med vetskapen om att jag nog trots allt inte är riktigt klar. Jag skulle visa Office 365 för de tappra närverksdeltagarna som gång på gång behöver stå ut med min förvirring när saker plötsligt inte fungerar som det ska. Idag var det hämtningen av en app för onedrive PRO som plötsligt såg helt annorlunda ut och och inte alls hämtades på samma sätt som för två veckor sen då jag kollade upp det här hos ITsuporten...jaha? Och nu då? kolla på lathunden, som inte uppdaterats så de fick snällt gå hem utan den kunskapen. Snälla är de som säger att de trots detta fick med sig nya saker och tyckte det var givande. Jag kände mig inte direkt som om jag viste vad jag gjorde och skulle nog helst ha lämnat över till en mer kompetent kollega om jag bara kunde hitta nån som gillade att stå där och plötsligt inte kunna lära ut för att itutvecklingen går så fort att det är nytt varje vecka...jag får alltså ägna  några timmar till åt att meila och kolla upp läget innan jag med gott samvete kan gå på semester:)

Jag tog en snabb tur till betet och fixade i ordning oss för lite dressyrtrim i paddocken. Manolito kliar sig i manen trots flugtäcke och massor av spray. Idag var den alldeles torr och rufsig så det gick åt en halv tub helosan för att mjuka upp och förhoppningsvis lindra. Han verkar inte klia sig så mycket trots allt men det var massor av man som föll ut när jag borstade. Får kolla upp om det finns nåt annat man kan göra. Skon satt i varjefall kvar men det blev ett lugnt pass på 45 minuter plus skritttiden fram och tillbaka som fortfarande sker för hand på grund av bilarna. Formen var riktigt ok idag tror jag. Gjorde en övning nattis fick göra på hoppträningen i söndags och han lossnade direkt. Lite tittigt och okoncentrerat när hästarna galopperar runt i hagarna breddvid men det gick bra ändå. Det var väldigt varmt idag så det var lite svårt med motivationen.

Väl hemma var det bara att kasta sig över altanstädning. Halva är nu målad och hälften av plankorna uppe . Jag kunde ställa tillbaka möbler och dammsuga och fixa till mitt myggskyddstält. Vädret verkar fortfarande vara till vår fördel och barnen har hjälpt till massor för att vi ska komma i ordning. Jag var och handlade lite till midsommar och Jonte hjälpte mig bära och fixa. Han är på sitt hjälpsammaste och mest arbetssamma humör för tillfället. Misstänker att han hoppas på att bli bjuden på en whisky till kvällen på fredag...

Jag är trött och nöjd med vad jag hunnit idag. I morgon ska jag nog skritta ut en sväng med Susanna, Dan som har betet erbjöd sig att sätta ny söm i skon så vi kan rida tills hovslagaren kommer. En sån servis! Han verkar vara världens trevligaste beteshållare. 

Ser mycket fram emot att få tid att sitta på min härliga altan och läsa i sommar varjefall mellan stallbesöken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar