Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 9 januari 2015

En sån där dag då allt blir gjort...

Idag jobbade jag med mitt IT uppdrag trots att det var fredag... Alltså har det känts som en onsdag hela dagen. Det kan ju också ha att göra med att onsdag var som måndag och det alltså var onsdag idag, fast fredag. Just så förvirrande är det när man blir veckovill efter en länge ledighet. Ivarjefall var jag inte alls fredsgsloj utan lyckades hålla mig allert hela dagen. 

Jag kom på vad det var jag glömt bort att jag skulle göra, ändra lite datum på terminens workshops och skicka inbjudan till dessa. Hoppas det blir bra den här gången med. Annars är det mest exporterna av bloggar just nu. Har hjälpt ett par förskolor idag och haft ett inspirerande samtal som ledde till att vi startade en tillfällig blogg i väntan på det nya. Den där tillfredsställelsen när klockan närmar sig fyra och man gjort klart allt man skulle...härligt!

Det var min tur att åka till stallet eftersom Nattis fick göra allt jobbet igår. Idag var det inte så mycket. Mockade ut sjukhagen, vilket är den enda uppgift vi måste göra dagligen nu. Satte på broddarna igen också för det där regnet som skulle vräka ner idag kom som snö. Det blev lite att skotta ut ur hagen också, tror inte det är så bra att stå i snöslask. När jag masserade in linimentet tyckte jag kanske att jag kunde känna lite mer av senan. Den har varit svullen så det kännts mer som en helhet istället för tre separata senor. Idag kanske jag kunde utskönja två? Imorgon blir det biolight som ska sätta ytterligare fart på läkningen. Jag fick tillslut tag på vetrinären och fick pratat om igångsättningen. Det som gäller är 15 minuters skritt första veckan och sen utöka med fem minuter i veckan. Asfalt eller grusväg, inga större backar. I nödfall kan en frusen men helt slät paddock fungera och fryser det på, även en gräsmatta. Han ska stå kvar i sjukhagen fram till våren då det torkat upp och sen slussas ut långsamt på större yta och med fler hästar. Sommarbete ska inte vara nåt problem för då ska han vara helt återställd. Kändes väldigt bra att få lite klara direktiv. Dessutom kunde det inte skada med lite biolight eller laser så det är bara att köra på med hela arsenalen. 

Sötast idag var att Manne, som onekligen är lättlärd försökte sig på att pussa mig på kinden i hagen för att få en godis. Inte lika sött när han bara måste studsa runt lite och galoppera på stället för att leka med sin matte. Måtte MD calm fungera som lugnande innan vi ska rida! 

Jag hade lovat mig själv att hålla mig till ett glas vin och en choklad muffins på fredag kväll i januari. I går övertalades jag att haka på 100 dagar utan sötsaker men det höll inte ens 100 timmar! Fast jag nöjde mig med ett glas vin till, en STORT glas...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar