Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 10 januari 2015

Behandling

På måndag ska vi börja renovera i källaren. Eller inte vi...nån annan och inte i källaren utan under. De ska bila upp golvet och lägga nya avloppsrör. Snacka om att gräva ner skitpengar. För vår del innebär det att vi ska ha tömt hela källaren på saker och möbler. Karl har gjort ett fantastiskt jobb och flyttat garderober och tömt våra förråd. Jag tog tag i stallskåpet och flyttade upp alla kläder till vardagsrummet och ringde runt för att hitta nåt ställe som tar emot begagnad utrustning. Ska åka och lämna in ridkläder och annat till second sadel  på tisdag. Häst sakerna har jag lagt upp på Facebook och fått sålt ett par saker redan. Just nu vill jag bara bli av med det jag inte behöver.

Annars har dagen varit ganska slapp. Det blåser ute så jag hade ingen lust alls att ge mig ut. Efter maten var vi tvungna för vi har bokat in en bioligt behandlare som skulle komma klockan sju. Hon var punktlig, ung men verkade seriös. Manne gillade henne och var bara lite misstänksam mot maskinen till en början. Hon gav tre 10 minuters behandlingar men lite tid emellan och kände igenom kroppen lite också mest för att lära känna honom tror jag. I slutet stod han och sov och hängde i grimman. Jag har läst på lite om den här metoden och den verkar faktiskt seriös. Sen om det hjälper på Mannes sena eller inte återstår att se. Hon ska i varje fall komma fem dagar nu och sen fem gånger till innan vetrinäråterbesöket som är bokat till 17 februari. 

Vi passade på att städa bort julen från stallet och sopa lite extra när vi väntade. Det blir ju lite barr när man tar ner gammalt granris. Ska försöka komma ihåg att ta med vår gran till stallet så han får nåt gott att tugga på. Den hade ju inte ens börjat barra än. 

Jag har krupit ner under värmefilten och dricker lite gott örtte med extra ingefära och honung. Inte för att jag är förkyld eller nåt utan vara för att det är lite hälsosamt. Jag kunde dock inte motstå lite färsk sötlaktris till lördagsgodis så den där socker avvänjningen går inte helt lysande. Utanför fönstret har blåsten tilltagit och jag hörde att det är orkanstyrka i byarna. Skönt då att sitta inne och bara njuta.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar