Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 11 januari 2015

Drar in på karusellen

Det måste jag göra nu när jag förlorar på slänggungan eller bergodalbanan. Jag har lagt upp varenda liten pinal vi inte behöver på hästnet och en begagnad sida på Facebook. Idag skickade jag en sadelgjord och har slagit in en rumvärmare i väntan på pengar... Några sadelväskor hittar nytt hem hos en bekant från betet och några förfrågningar på lite schabrak har kommit. Det är småpengar så klart men några hundringar här och där kan ge fler behandlingar till Manne om det behövs efter de första tio gångerna. Jag har packat en påse med de finaste ridkläderna som vi inte längre använder och ska försöka sälja dem på second sadle i Göteborg så på tisdag efter jobbet ska jag snurra runt i centrum...man borde kanske gå och fika eller nåt när man ändå är på stan? Fast parkeringen är så förbenat dyrt. 

Nattis tjänade sig några hundringar till ridlektioner genom att städa bort julen hos mamma. Hon ska få låna en ponny på sportlovet och då få möjlighet att rida en lektion, det ser hon fram emot fast hon är helt säker på att hon inte kommer komma ihåg hur man gör när man rider. Jag och mamma satt mest och  pratade och så åt vi Lunch.  

Efter maten var vi i stallet för behandling två. Nattis pussar och borstar och jag mockade sjukhagen och krattade. Idag var det massor av kvar i nätet så han är inte så hungrig längre. Det är ganska bra träningspass att fixa hagen. Inte som att rida såklart men jag känner det i gäddhänget och i ryggen. Manne verkar njuta väldigt av behandlingen. Han står nästan still hela tiden utan när något stör. Han smackar med läpparna  och slickar sig om munnen, gäspar lite och står sen och hänger i grimman och halvsover. Det känns riktigt bra att lägga pengarna då och så hoppas vi att det dessutom gör nytta. Senan känns lite bättre, fortfarande svullen men man börjar märks en förbättring... Eller så spelar hoppet mig ett spratt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar