Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 15 januari 2015

Så himla trött...

Det är så långa dagar ibland när man först jobbar ett mellanpass på på jobbet och sen åker direkt till stallet. Just nu är det inte så himla roligt att hålla på med hästar. Det är lite så man nästan funderar på att lägga ner det helt och hållet och börja samla frimärken. Dagen på jobbet var väl i och för sig ganska rolig. Igår var jag på starboard kurs och lärde mig massor av nya funktioner som vi lekte med idag. Barnen tykte det var roligt och då känns det givande. Sen har jag tyvärr inte varit på det mest uppsluppna humöret trots det utan kännts mig lite nedstämd. Det är helt enkelt mycket ibland.

Så åker man i väg till stallet bara för att mötas av en vild ponny och ett jäkla oväder...naturligtvis var ensilaget slut så utöver att fylla påsar och bära in till näten skulle det göras i kraftig blåst och snöslask. Som trängde rakt igenom overallen och lämnade våta fläckar i nacke, rygg och rumpa. Och i boxen stod hästen och bockade friskt och alldeles för ivrigt. Kastade in lite mat åt honom till en början och sen la jag ner den nya örtmedecinen i lite äppelmos. Vet inte om det var det som hjälpte men efter 20 minuter gick han att hantera hjälpligt så nattis kunde borsta och mysa medan jag gjorde i ordning boxen han just stökat ner. Han var helt enkelt mycket mycket piggare och även mindre svullen. Sen kom Klara och gav biolight efter att vi tagit in alla hästarna och efter var svullnaden större...ska bli spännande att se hur det ser ut i morgon. Nu dröjer det tre dagar till nästa behandling och i morgon ska vi promenera lite med honom på gårdsplanen. Ska ge lite plegasid som är ett lugnande innan. Jill tyckte det var bäst att inte rida första dagen man provar ge det efter som en del hästar blir vilda istället för lugna av det... Och aggressiva! Så nu är jag nervös för det också!  Ibland skulle jag bara vilja spola fram tiden lite, har ingen egentlig lust till den här närmsta månaden. Känner mig lite förtvivlad över hur krångligt saker är ibland. Men det vR lite roligt för Jill kom till stallet för att kolla in behandlingen och prova på sig själv. Det var väldigt mysigt att träffas igen, det var i oktober vi såg sist. Hon lovade att jag inte ska sluts rida efter sommaren. Undrar hur  hon tänkt hålla det löftet?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar