Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 21 januari 2015

Snö

Det har varit en blöt varm blåsig vinter hitintills så när det kommer lite snö blir man lite lättare till sinnes. Jag hade kurs hela dagen idag och det var sådär vansinnigt trevligt som det brukar trots att några var borta i sjukdom. Jag kommer sakna att hålla kurserna och utbilda efter den här terminen men vem vet, jag kanske får nån annan möjlighet till detta på annat sätt. 

Det händer ju inte så mycket annars just nu. Vi åker till stallet och mockar sjukhagen, ger lite örtmedeciner, promenerar en kvart på parkeringsplatsen...idag fick vi sällskap av cool så jag kunde stå och titta på. Tycker han rör sig lite stelt i baken men det kan ha varit för att det var lite halt i snön. Han skötte sig bättre idag, inget bus alls om man bortser från att han vill bita i tyglarna och stannar ibland. Så länge han inte skuttar är det bra. Klara skulle ha kommit och gett biolight halv fem men hon hade glömt maskinen hemma så vi tog det senare på kvällen.

Så hem igen, äta och tillbaka till stallet. Som sagt vi gör inte så mycket annat. Senan så bra ut i varje fall, så den där biolighten har väl övertygat mig. Det blir dyrt och när jag ringde för att fråga om något blivit sålt på affärerna så var det tyvärr inget ännu... 

Efter gårdagens blogginlägg fick jag ett meddelande från en hästbekant som kan  erbjuda stallplats innom rimligt avstånd för åtminstone en kortare period. Tyvärr fanns ingen sjukhage så det hänger lite på om det går att ordna. För övrigt verkar det vara bra ställe att sätta igång Manne på allvar. Ska kolla på platsen får vi se. Jag har ju verkligen inte råd att hålla mig med två stallplatser så då får vi säga upp den vi har och vänta tills det bara blir en månad extra. Framför allt blir man väl knäckt av att köra dubbla stallpass och jobba heltid. Och så har jag ju trivts så bra hos Britt att jag liksom sörjer att inte vara där varje dag innan jag ens har bestämt mig. Å andra sidan är det en mycket trevlig tjej som har det andra stallet så det kanske kan bli bra det med?  Trots att det är långt att åka. Vi får se...men det känns i varje fall bra att göra något istället för att bara ojja sig över att det inte funkar hur mycket vi än vill inbilla oss att det ska gå. Tung tung vår blir det men det borde lätta snart.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar