Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 8 mars 2011

långsamt långsamt...

...blir det bättre i ryggen. Jag har jobbat idag och det gick ju bra efter omständigheterna. Det var bara 15 barn på plats och 4 fröknar. Om man lägger till solsken på det så är det en helt ok uppstart på veckan. Fast jag fick gå hem och lägga mig en timme på sängen innan jag kunde laga lite soppa och sen till stallet.

Det är inte bra att ha massa stalltjänst när det är vila som gäller. Jag har nu tack och lov världens bästa Dotter! Hon visar verkligen prov på mognad och ansvar. Idag har hon Mockat med ett leende och sopat stallgångar, hon har dessutom fixat kraftfodret och tagit in 3 ponnys! Jag nöjde mig med att ta Tabasco som kan busa lite när det blåser och den nya fina ponnyn Safir, bara för att jag inte känner henne. Hejja Dottern!

Jag har nöjt mig med att väga upp hö silaget...det var tungt nog faktiskt och jag känner av ryggen så här på kvällen.

Vi lekte lite NH-lekar i padocken tillsammans när flickorna på stallet red. Det är kul att se vilken skillnad det är på honom nu och första gången. Han svarar direkt och försöker förstå. Men eftersom jag inte riktigt vet hur man ska göra vissa lekar blir det lite missförstånd ibland. men han är duktig på att backa och flytta bakdelen och gå undan...lite svårare för en lek som heter "circulargame" där hästen ska trava runt ett varv på volten och sen vända sig mot mig...efter som jag är van vid att man driver bakifrån ber jag honom av misstag snurra runt på framdelen. Tur att det finns små ponnyflickor som kan hoppa av och visa gamla tanten hur man ska göra!

Det var ponnylycka i padocken idag. Alla tjejerna red barbacka lite huller om buller i alla möjliga och omöjliga gångarter. jag och Tabasco tar det lite lugnare på vår lilla volt och det är inte något snack om barbacka ridning för mig just nu...men lite sugen blev jag allt. Framför allt på att få vara en del av ett litet ponnygäng...Dotter får ta Mors plats och det gör hon med den äran!. Fast Putte är inte direkt samarbetsvillig för tillfället och skulle onekligen behövas ridas till. Tar bettet och försöker dra henne över huvudet i galoppen gör han...fy skäms...tur för honom att han är så söt:) Här är hela ponnygänget! vist är de söta????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar