Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 12 mars 2011

Suttit lite...

Äntligen suttit lite i varje fall. på hästen alltså. Åh vad det var skönt och roligt. Det var ju kanske inget ridpass att tala om...jag skrittade fram mellan några koner och gjorde en framdels vändning och så lite slalom, i skritt, i ca 15 minuter...Men jag kände mig så glad. mest för att det inte gjorde särskilt ont och för att det inte blev värre efteråt- Jag vågade mig inte¨på en lektion ännu men under veckan som kommer kan jag kanske öka på skritten lite och vem vet...nästa lördag kan jag kanske rida.

Jag tog med mig Dottern till Allum efter. Vi gick till det franska cafét och fikade. Jag tycker hon varit fantastisk de här veckorna när jag behövt hjälp i stallet! Så lite belöning tyckte jag hon kunde få. jag ska belöna mig själv med en massage på onsdag och framför allt lite laser! Det ska bli så skönt och välbehövligt för även om diskarna börjar rätta till sig så är musklerna runt om mycket trötta.

Fast sen läser man tidningen förstås om jordbävningar, tsunamis och våldtäckts mord... då känner man sig rätt gnällig...vad är en gammal rygg egentligen?

Dottern anmälde sig till en dressyr tävling i slutet av månaden på en snäll, brun, skumpig ponny! Tror du jag har en chans att vinna mamma? frågar hon en gång i kvarten...vad vet jag, jag skulle inte ens komma ihåg banan, den verkar komplicerad. Men hon kommer säkert få bättre % än sin gamla mor och jag kan ju alltid köpa en rosett åt dig om du inte får en, det var hon helt nöjd med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar