Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 3 mars 2011

neee

Det var kanske inte så smart egentligen...men nu är veckan över och jag får slappa ett par dar.I morse vaknade jag nästan helt utan smärta så jag tror att det går över snart. Men efter 9 timmars arbetsdag är jag inte riktigt lik övertygad. Och de trevliga tabletterna hade ju väldigt kort tillvänjning...idag var jag bara lite trött, ingen kul bieffekt alls. Så där var min knarkar karriär slut, man kan ju lika gärna lägga sig menar jag!

Nej imorgon ska jag sova tills jag vaknar, sen ska jag åka till stallet och titta på när Camilla mockar och sopar och kratsar hovar...jag ska sitta på en pall och dricka kaffe och pussa på hästen. Hon får rida också, det var väl snällt av mig? Godheten självt helt klart...kanske kan jag få ett berg uppkallat efter mig i framtiden.
Mount St. Annkin...blir antagligen kullen vid björndammens skola, eller kulle och kulle...mer en sten! Fast som barn besteg jag faktiskt densamma, föll (utan säkerhetslina) och slog ut en tandflisa så det är väl ett lämplig helgon utnämningsobjekt (står absolut i proportion till min eventuella godhet)

Kanske ska jag inte skriva inlägg av den här digniteten? Kanske borde jag inte ha druckit vin till maten? Kanske borde jag gå och sova en stund...kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar