Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

fredag 4 mars 2011

lite smartare...

Det var jag idag! Smart alltså...sov till halv nio, åt frukost och åkte till stallet. Där tittade jag på när Camilla mockade alla boxarna (jag krattade bara liiite) och sen stod jag och tittade på när hon sopade och ryktade och myste...lite avundsjuk blev jag. Sen stod jag i padocken när hon red, han blev lite rädd och galopperade iväg med henne så det var ju tur att det inte var jag som red. Fast eftersom ryggen känns mycket bättre (...läs kändes)så ville jag sitta upp för att känna om det möjligen är så att jag kan rida i morgon. De kan jag inte...inte ens i långsam skritt, det var som knivar i ryggen. Jag är alltså inte återställd men väl bedövad av tabletterna. Så planen i morgon är att sova ut, alltså inget Råda, och sen åka upp och låta dottern mocka och bära vatten innan hon får rida Putte och jag tömköra. Jag är mycket mycket glad att jag köpte egna grejjer för annars hade ju Tabasco fått stå igen.

Dottern ska på Disco i kväll så jag får försöka ta in hästarna själv. Tänk att hon väljer att dansa över att rida? Glad för hennes skull, att hon trivs så bra i klassen att hon vill umgås utanför skol tid...så har det inte alltid varit..Maken tycker förstås att det är för hemskt att Dottern inte ska vara hemma på fredagsmyset, nu när vi hyrt det regnar köttbullar ( nej av någon anledning passar den inte som lördagsfilm...)själv är jag nöjd om jag får dricka vin och äta chokladmuffins, då är det fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar