Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 31 mars 2011

Resa lite...

Inte så långt kanske men med tåg! Och så fort man åker tåg så reser man. Tar man bilen åker man, inte samma sak även om sträckan är densamma! Dessutom lämnar jag familjen hemma till största delen och reser med mina goaste vänner. De firar min 40 års dag genom att bjuda på tågresa och en överraskning på lördag. Lite nyfiken är jag. Ska det bli chokladmannen i år? eller hittar de på når annat? lite nervös också...tänk om de bjuder på fallskärmshoppning? Då får man ju avstå och rymma och kanske skaffa nya vänner...Det är inte bra. Även om jag är ganska så social är det inte lätt att ersätta 6 av de bästa vänner man kan ha. Framförallt har vi så kul ihop. Även när alla har riktigt, riktigt tråkigt, det är få förunnat att ha vänner man kan gråta med och sura med och bara vara på riktigt dåligt humör tillsammans med. Nu brukar vi ju faktiskt vara på ganska gott humör när vi väl ses så den här helgen ska jag passa på att njuta och samla lite krafter. Och äta lite för mycket och dricka lite för mycket och sova lite för lite....det är planen i varje fall.

Tabasco ska bli furstulitg omhändertagen av ponnyflickorna i stallet. Hoppas han håller sig i skinnet för en gång skull...Vill man ha hjälp i gen är förutsättningarna större om barnen inte slagit sig.

Och jag ska inte jobba en enda sekund på hela helgen. Det ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar