Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 28 mars 2011

Satans rygg...

Man får inte svära det vet jag men just nu börjar jag fundera på om inte det skulle hjälpa lite. Om det var det kalla ridhuset eller ridlektionen som ställde till det låter jag var osagt men dagen har jag ägnat med ena benet släpandes bakom...typ qvasimodo minus puckelryggen. Så jag ringde till min snälla MassörMaggan som tog emot innom en timme. Jag haltade in och gick ut! 45 minuters laser och en grymm liniment kur. När jag säger grym så menar jag inte det i den moderna betydelsen utan den klassiska, som ond och elak...Om några minuter skriker du och svär sa hon...det gjorde jag inte! Inte för att det inte gjorde ont utan för att jag aldrig skulle erkänna det...som hetta, sveda, klåda, bistick, kvaddlar...och sen en skön känsla som sprider sig och ligger kvar...kanske kvaddlar var lite överdrivet men det var starka grejer. Häst linement är barnleken i jämförelse...Jag ska lägga kroppen i rakläge och invänta nästa behandling om två veckor. Undrar hur ofta huden klarar en på strykning? Det ser ut som solsveda just nu.

Imorgon fyller Maken år så då ska jag försöka hinna till stallet först och sen hem och laga middag...det blir absolut köpt tårta och ett väldigt kort stallbesök. Absolut ingen ridning innan stockholm! Sen blir det fira av. Fast Maken hade glömt att han spelar badminton på tisdagar så gästerna får vänta tills han kommer hemcfvvvvvvvvvvvvvvvvvv (det var katten som ville säga något, jag tror det betyder ta´t lugnt och gå och vila...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar