Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

onsdag 20 april 2011

Livskvalitet


Måste bara säga att livet är sååå värt att levas. Extra mycket mycket vissa dagar, när solen lyser...På jobbet var det påsk lunch och påskfirande i all enkelhet. Nöjda barn och fröknar som åt godis i soffan innan maten...Mycket opräktig avdelning skäms på oss (barnen åt också godis...innan maten, trots hälso profil...skäms) Sen snabbt på med ridkläder för årets bästa ridpass! Igen! Tog fram några bommar och travade över och lite koner. Plötslig var pålle helt med på noterna och hade lika kul som jag. och solen lös i padocken samtidigt som fåglarna kvittrade och vitsipporna blommade... Det betade ett rådjur bakom padocken som vi skrämde bort innan jag satt upp Och en hare med! Men idag kunde ingen rubba vårt flöde. Perfekt ridning och vi jobbade massor med galopp! Fattningar och enkla byten i balans...så nöjd så nöjd. Men  hade ridläran sett mig hade hon naturligt vis förstört det hela med att tycka att vi måste "spänna bågen och utmana lite"

Jag hade världens bästa kväll också. Första vinet i trädgården med en vän/kollega/bygranne/trevligaste sällskapet...Vi satt ute i kvällssolen tills det blev helt mörkt och vinglasen var immiga. På dagen var det nog nästan 20 grader i solen men när jag kom in bara 6...inte underligt att vi frös lite. Men trevliga samtal har en tendens att hålla värmen eller om det var vinet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar