Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 15 maj 2011

Regn.

Äntligen! Ett fantastiskt regnväder idag. Fick faktiskt rensat en halv rabatt från ogräs innan det började och jag kan säga att det regnet var efterlängtat av blommorna. Tyvärr har jag ju fortfarande inte något växthus tak och jag hade precis börjat samla ihop glasskärvorna i kassar och lådor för att köra dem till tippen...jo de var i papp...förstås. Men jag behöver inte vattna i veckan vilket jag har fått göra mer än en gång hittills i vår.

Det låg en lapp på trappen i går. Från en dam som skrev att hon för några år sedan köp rid kläder till sitt barnbarn hos oss och om det möjligen fanns något till salu nu...Det ledde till en mycket välbehövlig rensning i ridskåpet, tvätt och undan plockning av vinterridkläder. I morse kom hon för bi och köpte allt vi ville bli av med för ett par hundralappar. Egentligen ett mycket bra pris för det var två skyddsvästar, shortshaps, skinnskodda ridbyxor, ridjacka, massor av strumpor, vantar och ett par mycket slitna ridskor...hon tyckte nog hon gjort ett kap men det var mig hon gjorde en tjänst. Städat klart och tvättat och massor av plats att lägga stallsaker jag inte behöver under sommaren.

Och sen kom ju regnet så då fortsatte jag med att städa ut garderoben i sovrummet i bara farten. Vi han också slänga i hop en liten rabarber paj till kvällsmat. Inte alls dumt för en regnig söndag egentligen.

Sonen kommer hem i natt från sin veckolånga tjeckien resa. Mina modersinstinkter är inte jättestora...jag har inte hunnit tänka på att han varit borta en enda gång. Jag antar att det till viss del kan ha att göra med att vi inte ser så mycket mer av honom när han är hemma...Hoppas hemresan går bra bara, det är väl egentligen större risk att ta sig till och från skolan men det känns mer riskfyllt att flyga. Jag är bara lite flygrädd...fast inte när jag flyger, bara när jag tänker på att flyga. Mycket märkligt...fast ska jag vara riktigt ärlig önskar jag att han kom hem lite tidigare än 00.30. Jag behöver inte hämta han åker med en kompis men jag hade nog kunnat tänka mig en liten kram. (lite modersinstinkter finns nog ändå)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar