Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 31 maj 2011

sommardag

Härliga sommar! Det är helt otroligt vad lite sol och värme gör för humöret. Och lägger man där till en kort arbetsdag ett super kort besök i stallet och en hel del trädgårderande har man recept på två saker. Gott humör och ond rygg. Det mesta av arbetet lyckas jag faktiskt övertyga tonårssonen att utföra. Nu hade han en telefonräkning på över 800 kronor! Igen...nästan bara sms, till flickvännen  förstås så nu kan jag inskaffa gratis arbetskraft ganska många timmar utan dåligt samvete. Det är bra.

Idag klippte vi pilkojan. Det var en pilkoja för 8 år sedan ungefär, nu är det mer en pilskog eller kanske urskog. Eller det var för 5 timmar sedan. Jag har ett mycket effektivt arbetssätt. Först tar jag fram grensaxen och börjar klippa lite i lagom höjd. Sen ropar jag på sonen som får ta över och som han kan klippa! Rakt igenom 10 cm grenar. Jag behöver bara beundra hans styrka och peka. Kanske att det krävs lite efter arbete nu men det tyngsta är faktiskt över. Nej det är ingen koja längre. Nu påminner det lite om en häck eller kanske berså. Jag tror jag är nöjd, blir nöjd när det är klart.

Efter dagens arbetsinsats åkte vi till kära Mor för att grilla med Syster och Hennes Make som äntligen kommit hit. Tänka att det är snart ett år sedan de gifte sig i vår trädgård. Och det är ofattbart att det ska ta så lång tid att få uppehållstillstånd. Det var härligt att se honom igen och jag kan bara föreställa mig hur underbart det måste vara för Syster...Så glad att se dom tillsammans igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar