Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 7 juli 2011

på riktigt!

Det blev en hel del städat på jobbet idag. Av någon märklig anledning var vi inte färdiga. Jag har städat spis och skåp och hyllor till förbannelse faktiskt. Så nu har jag ont i nacken och kan inte riktigt röra på huvudet. Bra start på semestern som vanligt med andra ord. Jag känner däremot inte av någon förkylning som annars brukar vara det jag startar semestern med. Barnen gick hem ganska tidigt så jag var hemma innan fem!

Sonenen  ringde fram på småtimmarna för att säga att han var framme och att allt gått bra. Jag slummrade med bomull i öronen så jag vaknade inte utan fick rapporten av en något små sömnig Make. Det är skönt att veta att han har det bra, inte för att jag egentligen kom ihåg att han var bortrest.






Nu ska man då fundera över vad man ska göra på semestern. Vi har bara tre veckor tillsammans i familjen och en av dem är jag på ridläger med Dottern. Det ställer lite krav på veckorna som är kvar...vi måste bara hinna ligga i varsin hängmatta med en god bok i en vecka resten blir som det blir. Vi har haft lite planer på trädgårdsprojekt. En grillplats står högst på listan och arbetet är förberett. Vi måste köpa grus bara...
och markduk. Fast sen hittade jag mitt staket! Bara 600:- sektionen...och så arbete på det. Och massage kostnaden för att återställa kroppen om man gör arbetet själv. Väldigt snygga är de även om det blir en dyr investering.

Bilder snodda från produktens hemsida 


Frågan är ju om man ska jobba i trädgården på semestern eller inte? Fast i slutet av augusti kommer ju Fabbe så då kommer jag inte alls vara intresserad av att hänga i trädgården. Jag inser att jag måste göra något åt baksidan för nu är trädgården är nästan perfekt för övrigt med när jag sitter och njuter ser jag bara ogräset mellan oss och grannen...TYPISKT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar