Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 3 juli 2011

Kusiner till tusen...

Oj vad många vi blir...Och vad otroligt fantastiska alla mina kusiner är. Vi sågs på en liten kusin träff i går alla med respektive men utan barn. Med barn blir det ett stort företag att få ihop eftersom så många av oss har barn. Först blev det discobowling. Jag lyckades med att komma allra sist så lite tur då att det var en prestigelös tävling.  Nacken känns ju så där rolig att ha med sig i sådana tillfällen men jag kunde i varje fall leka hela spelet. Kanske tack vare ölen...Vi åt middag på en fantastiskt trevlig restaurang, Ipanema vid Stigbergstorget som jag får rekommendera. Jag valde nationalrätten som var en mustig gryta med korv, bacon och fläsk! Jag hade tur för min innehöll mest korv. Syrran hade nog mest fett i sin, stackarn...Vi drack caprinias och en hel del öl och skrattade mer än lovligt. Tack alla underbara människor som dessutom råkar vara familj på ett eller annat sätt!

Efter middagen hamnade vi på Taket på Eriksberg för ytterligare några öl...det var kanske en för mycket för min smak men det tänker man ju inte på när man har trevligt. Kanske att vi var några år äldre än de flesta som hängde där, såg vi när vi gick hem...Kanske att vi kunde passat in för 20 år sedan . Kanske var det tur att det var en öl för mycket!

1 kommentar:

  1. Tack själv Älskade syster!
    Det var en fantastiskt rolig och mysig dag! Bara att göra tradition av det hela och börja planera inför nästa sommar :)
    Puss På dig <3

    SvaraRadera