Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 28 augusti 2011

Sköna söndag.

Underbara sköna söndag. Maken väckte mig kvart över nio för han tyckte att han inte behöver sova bort varje helg...jag hade inte ställt klockan för jag tyckte att jag verkligen inte behöver gå upp tidigt varje helg. Inte helt synkade som vanligt med andra ord men oj vad gott med frukost. Jag somnade inte alltför sent trots tjejträffen, dock var det mer en ett glas rödvid till maten. måste påminna mig om att planera söndagen bättre nästa gång. Till dagens fördel blev ju att vi han åka upp till stallet en extra tur idag. Vi ska ju ha tisdagar, fredagar och lördagar i stallet men i kontraktet står att han gärna ska gå två gånger om dagen vilket innebär att vi kommer åka upp och rida även söndagar när vi hinner...och på loven kan det ju även bli måndag och onsdag...det är svårt att hålla sig borta!

Men när vi inte har stalldag gäller lugna aktiviteter så idag var det barbacka skritt i backarna och ett försök med repgrimma på karis. Fast när Dottern skulle hämta Fabbe tog det väldigt lång tid...jag gick dit och såg att hon stod och kliade sig i huvudet och funderade...Hur ska man få loss sin ponny ur det här???


Hur i hela friden tog sig ponnyn in! 
Och vad fanns där att göra?...
Mat naturligtvis! Inte kan man förvänta sig att Fabbe skulle kunna motstå ett hallonskott. Han lirkade sig ut systematiskt ett ben i sänder helt utan att stressa upp sig. Jag märker att han har samma förmåga i skogen, han håller ordning på sina fötter och klafsar rakt igenom saker ingen normal häst skulle gå i. Mycket knäpp Ponny men så charmig.  


Fabbe accepterade repgrimman och var väldigt duktig på följa John. Kanske inte så bra på porkupine game men det kommer det kommer...Dottern ville rida tillbaka i repgrimma och det gick bra att styra...

Nu är det stalltomt ett par dar. Vi ska till Mor och fira hennes födelsedag nu alldeles strax så det blev en tur till Allum för inköp av födelsedagspresent. Jag ska inte skriva här vad det blev, ifall hon sitter och tjuvläser innan vi kommer. Men Dottern lyckades fjäska till sig ett diadem för 100 spänn och två par skor...Hennes Mor är något för svag för henne det vill jag mena! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar