Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 26 september 2011

måndag hela veckan...

Gårdagen passerade snabbt och lämnade endast en smärtande korsrygg/höftled som spår. Solen sken och dagen var bara helt underbar. Vi hade arbetsdag i stallet så mellan 11 och 13.45 klippte jag sly utefter en nu skogsstig. Vi kommer ju inte alls ut via Karis eftersom vi tvingats stängsla av för att hålla hästarna borta från ekollonen. Det gjör ingenting för Långåkern behöver vila ett tag från hårda hästhovar. Vi hittade en jättefin slingrande stig som var näst intill TORR... det var lite jobb att klippa fram den, mycket döda grenar men också en del som levde och frodades. Säkert inte lagligt att knippsa men det var inge som såg oss. Försökte verkligen se ut som om vi höll på med skogsvård och inget annat. Vi hittade massa spännande saker, övergivna hus och skrot. Jag ska ta med kameran en dag för det var inte alls omöjligt att få riktigt fina bilder där.
Stall kompisarna fick under tiden upp ett brett vitt elband runt padocken så nu ser det nästan ut som värsta dressyr staketet:) Bara nästan men om man tänker på vad vi haft hit tills att nöja oss med... TOPP!

Jag träffade min Pappas andra fru som precis skilt sig från sin andra man... Det låter mer komplicerat än det är. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag på Golden Days (där var det väldigt länge sedan jag var...). Vipps hade det gått tre timmar och vi fick slåss om notan, jag vann. Så hade hon ett rabatt kort så det blev halva priset och kanske dubbla vinsten. Stora vinsten var att vi fick ses. Sist vi träffades var på SYsters bröllop i min trädgård. Och det var allt för länge sedan faktiskt. SYster och hennes man har skickat inbjudanskort till deras Wedding reception. ÅÅÅH vad jag önskar jag kunde komma... Men tyvärr lilla syster måste jag tacka nej...snyft.

1 kommentar:

  1. Umgås utan mig känns bara FEL förstår ni det :D Härligt att ni hade en sån trevlig eftermiddag, jag älskar NYA Golden Days, förutom den odrägliga bartendern som är ett riktigt as! Bra du tog notan!!!!! :)

    Det var Svärmor som envisades med att skicka till dig och Morfar också föresten, fastän ni inte kan komma...tror i och för sig att hon ville skicka det till dig, när vi fortfarande inbillade oss att vi kunde göra dom jättesnygga helt själva...Bara för att visa dig sörrö, att vi också kan :D Det kunde vi inte ;) Så Nä det konstnärliga får nog vara din grej helt enkelt :D Hade så Önskat att du kunde vart här också men men...vi får ordna nån annan kul fest när du är här istället :D Massa kramar <3<3<3

    SvaraRadera