Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 8 november 2011

Absolut inget bildbevis!

Bara så du vet Syster! För det är alltid jag som håller i kameran och jag tar inte kort på mig själv...jag fick ju en rejäl anledning till att låta bli när jag tittade på massa gamla bilder där jag var sketsnygg! Jo jag vet att jag raderar allt som inte är riktigt bra och att efterkonstruktionen alltså inte riktigt håller men ändå...

Idag var en riktigt bra dag. Vi var i skogen och jag kände mig glad, nöjd och hade faktiskt riktigt roligt med både barn och arbetskamrater.  Jag är faktiskt frisk, tror jag (maken hävdar att jag inte alls är det så länge som man somnar tidigt och är tät.) Det var på tiden.

Tid är det också att fira Dottern som fyller tolv är idag...kan inte förstå att mitt minsta lilla barn är så stort. Svårt också att förstå att jag är väldigt nöjd med detta...har inte längtan efter småbarns tiden som man hör andra säga att de saknar sååå. Jag trivs nog ganska bra med tonårningar i huset, framför allt när de är hyfsat välartade. Lite tykna kan de allt vara men Sonen kommer hem i tid på kvällarna och Dottern hänger mest i stallet Kan det bli bättre egentligen?

Idag hade vi en skön dag i stallet som vanligt på tisdagar, födelsedag eller ej. Dottern ville hoppa idag och det fick hon. Igår klippte vi pälsen på Fabbe. Jag var inte med och ville egentligen inte att han skulle klippas. Jag tror inte det är farligt för en Ponny att bli lite svettig, eller som i Fabians fall mycket svettig. När jag varit iväg på lösdrifts stall går ju alla med päls och utan täcke hela vintern även om de rids. Fabian blir förvisso helt sjöblöt om han tränas hårt och kanske också att det saknas lite bjudning? Vi är ju två på honom så efter lite resonerande kompromissade vi till en halsklippning. Tyvärr missförstod klipptjejen och tog bort ansiktshåret också så nu ser han inte så fin ut...men det växer väl ut hoppas jag:)

Hoppningen gick i varje fall riktigt bra. Många fina språng på ca 55 cm blev det. Sen höjde vi och i mörkret felbedömde han avstånd och höjd så han kraschade rakt in i hindret (det låter allvarligare än det var...bommen välte och han stannade) Andra försöket blev olyckligtvis Dotterns första avramling på Fabbe. Hon slog sig inte och tog hindret flera gånger efter men på lite lägre höjd. 65 var väl lite väl högt för dem ännu. Han är så otroligt Ärlig och hoppar i alla lägen.. Gull ponny:)

2 kommentarer:

  1. Du kunde väl för skjutton tagit en bild från axlarna o ner åtminstone :D:D:D:D Jag tar ju helst inga bilder på mig själv heller som du vet...av nån anledning ser jag lite småtjock ut på alla bilder, förstår ingenting, så ser jag inte ut i spegeln :D:D:D:D

    SvaraRadera
  2. SV: Jo, jag tror att vissa pallar nog håller. Det är en pall hos oss som spruckit redan, men då har vi ju mastodont-calle med sina tunnor till fötter också :) Men det finns ju olika sorters lastpall, och de vi har är rätt täta och då blir det ju stabilare. Jag tror det skulle funka rida över :)

    SvaraRadera